ANGREPET: Adam Sandler ble angrepet av en leopard da han nylig ferierte i Afrika. Foto: Skjermdump Youtube
ANGREPET: Adam Sandler ble angrepet av en leopard da han nylig ferierte i Afrika. Foto: Skjermdump YoutubeVis mer

Angrepet av leopard

Komiker Adam Sandler i dramatisk møte med leopard på ferie i Afrika.

SEOGHØR.NO:  Komikeren Adam Sandler (46) fryktet for livet da han nylig var på ferie i Afrika. Da Sandler ble tatt inn i buret til det som skulle være en tam leopard, ble komikeren plutselig angrepet av rovdyret som kan bli opptil 3 meter langt og veier rundt 60 kilo.

- En veldig hyggelig mann slapp meg inn i buret til leoparden og fortalte meg at jeg kunne mate den med hendene mine, men noe gikk galt, sa komikeren da han gjestet «The Late Show with David Letterman».

Filmstjernen fortalte om hvordan han beholdt roen etter å ha blitt advart om å ikke gå for nær vannet. 46-åringen, som så ut til å ha kommet fra den skumle episoden uten noen store fysiske skader, fortalte på TV-programmet at han trodde at han kom til å bli rovdyrets lunsj.

- Vennene mine sier at det ser ut som jeg tar det veldig rolig, men jeg hadde vondt i nakken og det eneste jeg klarte å tenkte da han hoppet på meg var: «Au! Nakken min!». Jeg hadde ingen planer om å kjempe imot. Jeg hadde bare tenkt til å la ham spise meg. «Så dette er måte jeg skal dø på. Supert!» tenkte jeg, forteller Sandler.

Se video av angrepet her:

 


LES OGSÅ:   - Jeg snakker med mitt ufødte barn