SKILLES: For noen uker siden bestemte Guy Ritchie og Madonna seg for å gå hvert til sitt.
SKILLES: For noen uker siden bestemte Guy Ritchie og Madonna seg for å gå hvert til sitt. Vis mer

Angrepet av illsint Madonna-fan

Guy Ritchie skulle bare ta seg en drink...

SEHER.NO: Madonnas eks-mann Guy Ritchie (40) skulle bare ut å ta seg en drink sammen med venner da det plutselig dukket opp en ihuga Madonna-fanatiker som for alvor begynte å lage trøbbel.

Mannen, som av The Sun blir omtalt som "gal", var mildt sagt frustrert over Madonna (50) og Guys skilsmisse, og skrek ut sin misnøye og sine beskyldninger til popdronningens tidligere flamme. Til slutt måtte de ansatte ved puben "The Punchbowl" ringe politiet - etter at drittslengingen ingen ende ville ta.

Men det var ikke bare Guy Ritchie som fikk føle den rasende mannens vrede. I løpet av kvelden mistet han en drink på andre gjester som var til stede. I tillegg bulket han en Mercedes da løp rundt og hevdet at han hadde kontakter i CIA. Da politiet ankom ble mannen tatt med til avhør.

Tumultene på "The Punchbowl" kom etter at Guy hadde feiret sin fars 80-årsdag på et annet utested i nærheten.

- Guy var i god form på puben, han lo og spøkte over en halvliter. Men det så ut som om denne kranglefanten bare var ute etter bråk. Han fikk seg en drink og begynte å skrike ut om hvordan det er å være en Madonna-fan - før han skjelte ut skilsmisseavgjørelsen. Det var som at han ønsket oppmerksomhet, sier en kilde til The Sun.

Guy Ritchie, som for tiden er opptatt med sin nye Sherlock Holmes-film, skal ha dratt fra puben ved midnatt. Politiet bekrefter at de ble tilkalt, men sier at det ikke ble gjort noe mer med saken.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Madonna spionerer på ham