«Jackass»-stjernen Sean McInerney:

Angrepet av hai: - Var middagstid

Det ble dramatisk da en hai gikk til angrep under innspillingen.

ANGREPET: «Jackass»-stjernen ble nylig angrepet av hai under et stunt. Foto: Instagram
ANGREPET: «Jackass»-stjernen ble nylig angrepet av hai under et stunt. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Vi advarer mot sterke bilder lenger ned i saken!

«Hi, I'm Johnny Knoxville and welcome to Jackass».

Frasen har blitt sagt hundrevis av ganger som introduksjon til den spinnville humorserien «Jackass». Serien gikk på MTV fra 2000 til 2002, og følger en gjeng profesjonelle stuntmenn og ekstremsportutøvere.

Det er nå, til fansens store glede, bekreftet at det kommer en fjerde «Jackass»-film i løpet av høsten 2021, ifølge blant andre Daily Mail.

GALSKAP: Robert Wall og Owen Weymouth gjennomførte et vanvittig stunt som gikk verden rundt. Video: Robert Wall / Owen Weymouth / Rødt Kort Vis mer

«Jackass»-gjengen byr på sjokkerende ablegøyer og elleville innslag, som ikke rent sjeldent ender opp med brukne ben, hjernerystelser og testikler i klem.

Det er trolig få som har utsatt seg for så mye unødvendig skade som de guttene, men denne gangen ble det veldig dramatisk.

Angrepet under innspilling

Det hele skjedde under innspillingen av - ironisk nok - «Shark Week». «Jackass»-stjernen Sean McInerney ble angrepet og bitt av en hai mens han wakeboardet i haiinfiserte farvann. Det melder australske News.

Midt i filmingen falt han fra brettet sitt under et farlig stunt og ble brutalt angrepet av dyret. Han ble raskt hentet opp fra vannet og fikk øyeblikkelig legehjelp.

HAIBITT: Sean McInerney le angrepet og bitt av hai under innspillingen av «Shark Week». Foto: Instagram
HAIBITT: Sean McInerney le angrepet og bitt av hai under innspillingen av «Shark Week». Foto: Instagram Vis mer

Haien rakk imidlertid å gjøre skade før han ble reddet opp, og McInerney fikk et stort bitt i hånden og skader på arterier og sener.

«Jackass»-kollega Steve-O (47) skal ha uttalt at kompisen ville vært død hvis de andre ikke hadde reagert så raskt som de gjorde.

OVERRASKET: Silje Norendal og Pål André Helland fikk seg en liten overraskelse da de skulle delta på en yogatime med Nicolay Ramm. VIDEO: NRK / Fredrik Filtvedt. Reporter: Melina Pambou Sundfør. Vis mer

- Det er en påminnelse

«Jackass»-mannskapet skal ha pushet stuntet et skritt videre etter at McInerney vellykket wakeboardet over haiene. Han ble deretter sjøsatt fra en rampe, og det var da han ikke klarte å lande.

McInerney, bedre kjent som Poopies, fortalte at han visste at det var en sjanse for at haiene kunne angripe, men at han ikke trodde det faktisk skulle skje.

Han legger imidlertid til at han ikke klandrer «gjerningspersonen»:

- Jeg var i stuen deres, og det var middagstid.

VÅGAL: Stefanie Millinger gjennomfører livsfarlige stunts for sine over 400 000 følgere på Instagram. VIDEO: Newsflare / Pambou. Vis mer

Et annet medlem av gjengen, Chris Pontius, fikk en liten vekker etter dramatikken:

- Det er en påminnelse, vi strekker strikken ganske hardt. Og da kan ting som dette selvfølgelig skje.

Fikk sparken

Tidligere i år ble det kjent av Bam Margera (41) hadde fått sparken fra «Jackass»-innspillingen. Skateboard-proffen ble et kjent navn for verden da han medvirket i TV-serien, som også har blitt til flere filmer.

I vinter var gjengen i gang med innspillingen av den fjerde filmen i rekken, noe som bydde på problemer for 41-åringen. Han ble nemlig kastet ut av innspillingen, på grunn av bruk av narkotika og dårlig oppførsel.

SPARKET: Bam Margera er ikke lenger en del av «Jackass»-gjengen. Foto: Jim Smeal / BEI / REX / NTB
SPARKET: Bam Margera er ikke lenger en del av «Jackass»-gjengen. Foto: Jim Smeal / BEI / REX / NTB Vis mer

41-åringen har hatt store problemer med alkohol i flere år, og har vært innlagt på avrusning hele fem ganger for misbruket sitt.

Misbruket er noe som skal ha forverret seg etter at et av nøkkelmedlemmene i «Jackass»-ensemblet, Ryan Dunn, døde.

Elias Paldan er norsk freeski-trener, men liker å filme stunts på fritiden. Non Stop TV med Sondre og Christian. Vi lager Norges beste viralprogram som daglig gir deg de morsomste viralklippene du ikke vil gå glipp av! Se Non Stop TV med Sondre og Christian på Dagbladet! Vis mer

Årsaken til at han ikke lenger får være en del av den velkjente gjengen, er fordi han skal ha brutt kontrakten han hadde med produsentene.

Ifølge TMZ skal han nemlig ha fått tildelt en rekke krav og regler han måtte følge. Blant annet måtte han holde seg edru gjennom innspillingen, med regelmessige urinprøver og promillemåler. Han måtte også gå til psykolog.

Det er foreløpig ukjent hvilken av reglene har skal ha brutt, men produksjonen har på bakgrunn av dette valgt å sparke han fra innspillingen.

LES OGSÅ: Barnestjerne hardt skadd i ulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer