ANGREPET: "Twilight"-stjernen Robert Pattinson ble angrepet av en haug med jentefans under filminnspilling mandag.  Foto: All Over Press
ANGREPET: "Twilight"-stjernen Robert Pattinson ble angrepet av en haug med jentefans under filminnspilling mandag. Foto: All Over PressVis mer

Angrepet av gale jentefans

Robert Pattinson måtte reddes av livvaktene...

Se video av opptrinnet nederst i saken!

SEHER.NO: "Twilight"-stjernen Robert Pattinson (23) har på kort tid blitt en av verdens mest ettertraktede tenåringsidoler, og hvor enn han beveger seg er det alltid horder av hylende ungjenter.

23-åringen har tidligere innrømmet at sexsymbol-statusen til tider plager ham litt, og at de stadige henvendelsene fra overivrige fans kan bli litt vel mye og til tider nærmest frastøtende.

- En gang kom det fire jenter bort til meg - i Chicago tror jeg - og de hadde klødd seg så hardt i nakken at de blødde. Det var frastøtende, har han tidligere uttalt.

Og Pattinson ble neppe særlig mer begeistret for fansen da han var på innspillingen av sin nye film "Remember Me" i New York mandag denne uken.

Da 23-åringen var på vei fra traileren sin og over på filmsettet ble han nemlig angrepet av en hord med hylende jenter, og selv om han var omringet av livvakter, klarte fansskaren å kaste seg over ham, skriver OK! Magazine.

Se Pattinson-angrepet lenger ned!

En av jentene skal ha hektet seg fast rundt skuespillerens hals og nektet å slippe før en av livvaktene klarte å rive henne av.

Det var vanskelig å se om Pattinson synes det hele var komisk, eller om han rett og slett ble livredd, da ansiktet hans var skjult i folkehavet.

- Du kunne se at det hele ble for mye for ham. Han prøver å være så vennlig han kan overfor alle. Han forsøkte å unngå alle jentene som skulle ta bilder av ham og tilslutt måtte han bare ta seg en pause for å få litt "alene-tid", sier en kilde på settet.

Etter hendelsen skal 23-åringen ha stukket av.

- Han satt en stund for seg selv, dyttet hodet ned mellom beina og tok et par dype purt. Men kort tid etter det var han tilbake på jobb, veldig profesjonelt, sier kilden videre.

Se flere bilder fra "angrepet" på Topp.no!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Han glefser til fansen!

Se video av opptrinnet her: