PÅ FERIE: Shakira har lagt ut flere bilder fra sin ferie i Sør-Afrika på Facebook. Her er hun sammen med noen langt vennligere dyr enn sjøløvene... Foto: Shakira/Facebook
PÅ FERIE: Shakira har lagt ut flere bilder fra sin ferie i Sør-Afrika på Facebook. Her er hun sammen med noen langt vennligere dyr enn sjøløvene... Foto: Shakira/Facebook Vis mer

Angrepet av gal sjøløve

- Den så meg i øyet og brølte, sier popstjernen Shakira.

Publisert
SEOGHØR.NO: «Undernath your clothes»-sangerinnen Shakira (35) er vant til å ha entusiastiske fans tett inntil seg på konsert, men møtet med en sjøløve under ferieturen i Sør-Afrika ble langt mer intim enn hun noen gang hadde vært forberedt på.

Shakira avslører selv på sin Facebook-side at hun knapt rakk å reagere, da en sjøløve uten forvarsel hoppet opp av vannet og prøvde å bite henne.

- Vi så noen seler og sjøløver og jeg gikk nærmere enn de andre turistene for å ta bilder av dem. Plutselig hoppet en av dem raskt ut av vannet, den landet kun en meter fra meg. Den så meg i øyet mens den brølte og prøvde å bite meg.

- Jeg ble paralysert og holdt kun øyekontakten mens min bror «Super Tony» og reddet livet mitt, da han dro meg vekk fra beistet, skriver hun.

Både Shakira og hennes bror fikk flere skrubbsår under sammenstøtet men hevder de ellers er i fin form.

Popartisten tror sjøløven misoppfattet hennes mobiltelefon med mat.

- Den trodde kanskje at Blackberry-telefonen jeg tok bilder med, var lokkemat, skriver Shakira.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er årets Robinson-deltagere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer