HISSIGPROPP: Campbell har også tidligere gått til angrep på sine egne ansatte, som da hun slo hushjelpen Gaby Gibson i bakhodet med en mobiltelefon. Foto: All Over Press
HISSIGPROPP: Campbell har også tidligere gått til angrep på sine egne ansatte, som da hun slo hushjelpen Gaby Gibson i bakhodet med en mobiltelefon. Foto: All Over Press Vis mer

Angrep sjåføren fra baksetet

Supermodellen brukte nok en gang mobiltelefonen som slagvåpen...

Publisert
SEHER.NO: Supermodellen Naomi Campbell (39) er kjent for sitt heftige temperament. Hun har tidligere blitt pålagt å delta på kurs i sinnekontroll, men det ser ikke ut til å ha hatt den helt store effekten ennå. Nå har stjernen nemlig havnet i klammeri med loven igjen, skriver Us Magazine.

Politiet i New York ønsker å komme i kontakt med skjønnheten, etter at hun skal ha havnet i en krangel med en limousinsjåfør på torsdag.

Ifølge nettstedet skal 39-åringen ha klikket på sjåføren sin og slått han fra baksetet mens han kjørte bilen. Supermodellen skal i tillegg ha slått mannen bak rattet med mobiltelefonen sin.

Da limousinsjåføren etterhvert fikk ringt politiet, skal Campbell ha hoppet ut av bilen og stukket av.

Supermodellens talsperson understreker til Us Magazine at stjernen kommer til å melde seg til politiet.


- Man bør ikke dømme folk for fort her. Naomi vil samarbeide frivillig, og det er mer som hører til historien.


Dette er imidlertid ikke første gang 39-åringen havner i bråk. I 2008 angrep hun to politimenn ved Heathrow Flyplass i London, og året før måtte hun gjennomgå samfunnstjeneste for å ha kastet en mobiltelefon i hodet på hushjelpen sin. I 2005 hevdet i tillegg assistenten til Campbell at stjernen hadde slått henne med Blackberry-telefonen sin.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. LES OGSÅ: Supermodellene kaster klærne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer