RASER: - Det er korrekt at jeg kastet glasset mot ham. Egentlig var det bare innholdet, han burde fått det utover seg, og jeg gjør det gjerne igjen, sier Susan om discotek-krangelen. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
RASER: - Det er korrekt at jeg kastet glasset mot ham. Egentlig var det bare innholdet, han burde fått det utover seg, og jeg gjør det gjerne igjen, sier Susan om discotek-krangelen. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

Angrep Paradise-partner på diskotek

- Han er landets største ludder, jeg gjør det gjerne igjen.

SEHER.NO: I fjorårets danske utgave av "Paradise Hotel" endte blant annet deltageren Mads Gleager (27) opp med å ha sex med tre forskjellige kvinner foran kameraene. Også i årets utgave ender 27-åringen i senga med flere forskjellige jenter.

Susan Nielsen (34) var en av jentene som hadde sex med Gleager på "Paradise Hotel" i fjor, men nå er imidlertid de varme følelsene mellom de to borte, skriver EkstraBladet.

Mads Gleager skal nylig ha vært på et discotek i Kolding i Danmark sammen med sin tidligere sexpartner, og det skal ha vært mildt sagt kalde følelser mellom de to.

- Jeg satt og diskuterte noe med Karina, som også deltok i fjor, og helt plutselig begynte Susan å blande seg. Først kastet hun innholdet i ølglasset sitt på meg, og deretter kastet hun glasset mot meg, så det knuste i ryggen min, forteller Gleager, som er glad for at han kom uskadd fra hendelsen.

- Det kunne gått skikkelig galt. Tenk hvis jeg hadde blitt truffet i tinningen? sier han til EkstraBladet.

Susan benekter på sin side ikke opptrinnet i Kolding.

- Det er korrekt at jeg kastet glasset mot ham. Egentlig var det bare innholdet, han burde fått det utover seg, og jeg gjør det gjerne igjen. Jeg har ingenting til overs for den mannen. Han er landets største ludder, og han får ikke en gang betaling for det, raser Susan.

Danske "Paradise Hotel" ser du på TV3 fra mandag til torsdag kl 22.30

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Falsk "Negar" lurer Paradise-fansen