ARRESTERT: Christian Bale, aka Batman, ble arrestert søndag for å angivelig ha slått etter moren og søsteren.  Foto: All Over Press
ARRESTERT: Christian Bale, aka Batman, ble arrestert søndag for å angivelig ha slått etter moren og søsteren. Foto: All Over PressVis mer

Angrep moren og søsteren

Batman-stjerne Christian Bale arrestert.

SEHER.NO: "Batman"-stjernen Christian Bale (34) ble arrestert tirsdag etter at hans mor og søster anmeldte han for vold, melder BBC.

Superstjernen, som i disse dager er aktuell med kinosuksessen "The Dark Knight", skal ha slått etter moren Jenny (61) og søsteren Sharon (40), da de bodde på Londons eksklusive Dorchester Hotel søndag kveld.

I England er det normalt å arrestere en mistenkt før man avhører han om en mulig kriminell handling, skriver People.

Bale er ikke formelt anmeldt, derfor har ikke politiet gitt ut navnet hans.

Politiet innrømmet likevel i en pressemelding at det stemmer at de har arrestert en 34 år gammel mann i forbindelse med voldshandlinger.

- En 34 år gammel mann kom frivillig til politistasjonen i London etter avtale, og ble arrestert i forbindelse med en voldsanmeldelse. Han befinner seg for tiden i varetekt, sa en talsmann for London politiet.

Den walisisk-fødte skuespilleren var tilstede under Europa-premieren på "The Dark Knight" i Leicester Square mandag kveld, og var også på intervju med britiske GMTV mandag morgen, skriver TMZ.com.

Ifølge bloggere skal skuespilleren ha virket sur, men en talsperson for GMTV hevder på sin side at "skuespilleren ikke var spesielt urolig".

Bale skulle også stilt opp på flere intervjuer i forbindelse med filmen tirsdag.

Men den gang ei.

Skuespilleren meldte seg nemlig frivillig til politiet, og har blitt holdt på Belgravia politistasjon i forbindelse med den merkelige voldsepisoden.

Tidligere ikveld slapp han ut mot kausjon.

Iflge TMZ.com har skuespilleren nylig kommet med en uttalelse der han sier at han ikke har gjort det han nå beskyldes for.

- Christian Bale var på en London politistasjon i dag, frivillig, for å assistere politiet i en anmeldelse mot han fra hans søster og mor. Mr. Bale, som nekter for å ha gjort det han er anmeldt for, samarbeidet med politiet og forklarte alt som hadde hendt den kvelden. Han forlot politistasjonen uten at noen siktelse er tatt ut mot han, sier Bales talsperson.

Anmeldelsen mot Bale skal opprinnelig ha blitt levert av moren og søsteren til en politistasjon i Hampshire, og Londons Metropoliton Police bekreftet siden at de hadde fått den videresendt fra en annen avdeling.

Bale slo gjennom som skuespiller i Steven Spielberg-filmen "Empire of the Sun", og har siden hatt suksess med filmer som "American Psycho", "Shaft" og "Batman Begins".  

"The Dark Knight" har Norgespremiere 25. juli.

LES OGSÅ: - Se sjokkbildene av Batman

PREMIERE: Mandag var det duket for Europa-premiere på "The Dark Knight", og Bale var tilstede, tross anmeldelsen. Foto: All Over Press
MED KONA: Christian Bale og kona Sibi Blazic på premieren av "The Dark Knight" i London. Foto: All Over Press
SIGNERTE AUTOGRAFER: Bale signerte autografer for fansen som om ingenting skulle ha skjedd. Foto: All Over Press
TILBAKE: Bale gjenopptar rollen som superhelten Batman i "The Dark Knight". Foto: All Over Press
PREMIERE: Bale på London-premieren med motspiller Maggie Gyllenhaal, som har tatt over Katie Holmes rolle i den nye Batman-filmen.
SISTE FILM: The Dark Knight er avdøde Heath Ledgers siste film. Han spiller The Joker.