Angrep kvinnelig p-vakt

På film slåss skuespilleren Aksel Hennie med muskelmenn, men er han like tøff i virkeligheten..?

UROKRÅKE: Aksel Hennie har fått mye oppmerksomhet for sin kriminelle fortid, og i filmen "UNO" beskriver han en del selvopplevde hendelser. Foto: Se og Hør
UROKRÅKE: Aksel Hennie har fått mye oppmerksomhet for sin kriminelle fortid, og i filmen "UNO" beskriver han en del selvopplevde hendelser. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For et par måneder siden ble nemlig den kjente skuespilleren ilagt en bot på 9000 kroner - for legemsfornærmelse og forulempning av offentlig tjenestemann.

Ifølge Se og Hørs kilder mistet den prisbelønte skuespilleren Aksel Hennie (30) besinnelsen og gikk til angrep på en kvinnelig trafikkbetjent som var i ferd med å skrive et parkeringsgebyr. Han skal blant annet ha dyttet  og skjelt henne ut da hun påpekte skuespillerens feilparkering.

- Opplevelsen var fryktelig ubehagelig. Det er heldigvis sjelden vi  møter slike personer, sier kvinnen som har vært ansatt i trafikketaten siden 1999.

I Se og Hør nr 74 som nå er i salg, kan du lese mer om Hennies kriminelle fortid.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer