Angrep «Hangover»-kollegaen på TV

Her fyker stjernene i tottene på hverandre. Se video!

FRA BLÅMANDAG TIL BLÅVEIS: Bradley Cooper mistet tilsynelatende fatningen og klappet til "Hangover"-kollegaen Zach Galifianakis under innspillingen av en sketsj. Foto: Funnyordie.com
FRA BLÅMANDAG TIL BLÅVEIS: Bradley Cooper mistet tilsynelatende fatningen og klappet til "Hangover"-kollegaen Zach Galifianakis under innspillingen av en sketsj. Foto: Funnyordie.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se «Hangover»-guttas slåsskamp i videoen nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Da det ble klart at Bradley Cooper, som for lengst er blitt kåret til verdens mest sexy mann, nå er nominert til Oscar for beste skuespiller for rollen i "Silver Linings Playbook", rant det tilsynelatende over hans venn og kollega fra «Hangover»-filmene,  Zach Galifianakis.
 
Etter først å ha gjort narr av blant andre "Zero Dark Thirty"-stjernen Jessica Chastain (35) og Sally Field (66), gikk han nemlig til verbalt angrep på Cooper.
 
– Så hvordan går det med skrytekampanjen? spør Zach kollegaen sarkastisk i talkshowet "Between Two Ferns" , før han tilbyr en taper-tale til sin gamle kollega.
 
Da tar det ikke lang tid før gutta roper ukvemsord til hverandre, før det hele ender med at Cooper tilsynelatende kliner til kollegaen med en blomstervase og sparker den bevisstløse skuespilleren.
 
Heldigvis er det hele bare en spøk for humornettstedet Funnyordie. Og kanskje et varsel om hva som kommer om tre månder, når den tredje "Hangover"-filmen har premiere.
 
LES OGSÅ: Ikke godkjent av svigermor


Between Two Ferns: Oscar Buzz Edition Part 2 (Censored) from Zach Galifianakis

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer