MAGER: Angelina Jolies tynne figur vekker oppsikt verden rundt. Her er hun på premieren av filmen «By the sea» i begynnelsen av november med ektemannen Brad Pitt. Angivelig ønsker Pitt desperat at kona skal få den hjelpen hun trenger.  Foto: wenn.com
MAGER: Angelina Jolies tynne figur vekker oppsikt verden rundt. Her er hun på premieren av filmen «By the sea» i begynnelsen av november med ektemannen Brad Pitt. Angivelig ønsker Pitt desperat at kona skal få den hjelpen hun trenger. Foto: wenn.comVis mer

- Angelinas vekt truer ekteskapet

Amerikanske medier hevder Brad Pitt dumper Angelina Jolie om hun ikke søker hjelp for spiseforstyrrelser.

SEOGHØR.NO: Angelina Jolie (40) vekker stadig oppmerksomhet for sitt vakre ytre, men den siste tiden har flere medier lagt merke til at skuespilleren ser ut til å bli tynnere og tynnere.

Det var en langt mer formfull og sunn kropp Jolie ble kjent for gjennom «Tomb Raider»-filmene på begynnelsen av 2000-tallet.

I dag ser det ikke ut til å være noe overflødig fett på Jolies kropp, og dette får flere medier til å spekulere i om den «By the sea»-aktuelle stjernen har et helseproblem.

- Jolies vekt ser ut til å ha sunket under den allerede lave normalen, skriver Radaronline, som beskriver Angelinas armer som «skjelett-aktige».

Saken fortsetter under bildet.

SUNN: Angelina var mer formfull da hun spilte i den første «Tomb Raider»-filmen i 2001.  Foto: PARAMOUNT PICTURES
SUNN: Angelina var mer formfull da hun spilte i den første «Tomb Raider»-filmen i 2001. Foto: PARAMOUNT PICTURES Vis mer

Seksbarnsmoren er for tiden i Kambodsja der hun regisserer Netflix-filmen «First they killed my father». Bilder fra innspillingen viser at Angelina er tynnere enn noen gang. 

- Veier under 40 kilo

Ifølge magasinet Star veier skjønnheten bare 37 kilo, og ektemannen Brad Pitt (51) skal være livredd for konas helse.

- Brad ba henne få behandling for spiseforstyrrelsen, hvis ikke vil han forlate henne og ta barna, sier en kilde til magasinet ifølge HollywoodLife.

- Han ville ikke at barna skal se henne slik, og han vil ikke se på mens moren til barna hans tar livet av seg selv. Brad elsker kona si og vil at hun skal være frisk, men hun tar ikke ordentlig vare på seg selv, hevder kilden.

Saken fortsetter under bildet.

SVÆRT SLANK: Jolies kraveben var svært synlige på den røde løperen i november.  Foto: DPA
SVÆRT SLANK: Jolies kraveben var svært synlige på den røde løperen i november. Foto: DPA Vis mer

En fysisk og psykisk krevende tid

Forklaringen på vekttapet kan også være at stjernen har gått gjennom en ekstremt tøff tid.

I 2013 fjernet hun begge brystene da hun fant ut at hun hadde det såkalte kreft-genet BRCA1. Tidligere i år valgte hun også å fjerne livmor og eggstokker for å hindre mulig spredning av kreft.

Tidligere i høst snakket stjerneparet om den vanskelige tiden i et personlig intervju på «The Today Show». Da bedyret Angelina Jolie at Brad Pitt ikke bryr seg om hvordan hun ser ut:

- Han sa at en kvinne er en som er smart og tar vare på familien sin. Det handler ikke om din fysiske kropp. Jeg visste at han var på min side og at jeg ikke ville føle meg mindre kvinnelig. Mannen min ville ikke latt det skje, sa Jolie rørt.

Angelina selv har aldri kommentert ryktene om at hun lider av en spiseforstyrrelse og hevder hun prøver å holde seg frisk og sunn for sine seks barn.

SKJULTE ARMENE: Veldedig arbeid ligger Jolies hjerte nært. Da hun besøkte Myanmar i sommer hadde hun på seg en jakke som skjulte de tynne armene. Hendene og ansiktstrekkene avslørte likevel at stjernen har gått ned i vekt.  Foto: Ap
SKJULTE ARMENE: Veldedig arbeid ligger Jolies hjerte nært. Da hun besøkte Myanmar i sommer hadde hun på seg en jakke som skjulte de tynne armene. Hendene og ansiktstrekkene avslørte likevel at stjernen har gått ned i vekt. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: - Han har alltid fått meg til å føle meg som en kvinne

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.