<strong>VISTE LEGG:</strong> Angelina Jolie viste høyrebeinet hele kvelden, og det fikk hun mange fans på. Foto: All Over Press
VISTE LEGG: Angelina Jolie viste høyrebeinet hele kvelden, og det fikk hun mange fans på. Foto: All Over Press Vis mer

Angelinas høyrebein ble et nettfenomen

Dette beinet fikk mange til å sperre opp øynene i natt.

Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Kun minutter etter at Angelina Jolie (36) entret Oscar-scenen i en supersexy sort kjole med skyhøy splitt fra Versace, hadde beina hennes fått en egen profil på Twitter.

Profilen heter «AngiesRightLeg» og mange lot seg tydelig begeistre av det dristige antrekket, for profilen hadde over 6000 tilhengere en halv time etter at den ble opprettet. Det er ukjent hvem som har laget den, men vedkommende har allerede publisert flere sitater på den humoristiske profilen.

«Se på meg!»
 
«Jeg er her fortsatt. Flott utsikt, takk gud for splitten.»

«Jeg er et ben.» var noe av det som ble skrevet på profilen.


Kort tid etter twittret også underholdningssiden E! entertainment om profilen.
 
«Angelina’s fantastiske ben er nå på Twitter. Selvfølgelig!»

Flere nettsteder bet seg merke I skuespillerens sexy kjolevalg.

- Slik som Hollywoodballets konge og dronning, var Brad Pitt og Angelina Jolie – og bena hennes – de siste som ankom Oscar-utdelingen på søndag, skriver TMZ.

Ifølge Oscars egen Twitter-konto ble det skrevet 3399 Twitter-meldinger om skuespilleren hvert minutt etter prisutdelingen. Dermed har Angelinas bein fått litt av den samme effekten i sosiale medier som rumpa til Pippa Middleton fikk etter søsterens bryllup i England.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun ser billig ut  

Se video her![obj:media:10800]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer