Angelinas fortid avslørt på video

- Vi så hverandre to-tre ganger i uken, sier narkolangeren.

NYE SKANDALER: Brad Pitt og Angelina Jolie er vant med skandaleoppslagene som følger paret. Nå blir Angelina heng ut som narkomisbruker. Her er de avbildet under arbeid i Budapest i forrige uke. Foto: All Over Press
NYE SKANDALER: Brad Pitt og Angelina Jolie er vant med skandaleoppslagene som følger paret. Nå blir Angelina heng ut som narkomisbruker. Her er de avbildet under arbeid i Budapest i forrige uke. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «Angelina avslører alle sine hemmeligheter, mens hun ble filmet høy på narkotika», slik promoterer Life & Style sin nyeste utgave av magasinet. Bladet skal visstnok også publisere sjokkerende bilder fra Angelina Jolies (35) fortid, i forbindelse med et intervju med hennes tidligere narkolanger, Franklin Meyer.

- Vi så hverandre to-tre ganger i uken når hun var i byen. Hun kjøpte kokain og også heroin, sier Franklin Meyer i en pressemelding Life & Style har publisert om sin nyeste utgave.

Meyer skal ha møtt Angelina for første gang i februar 1997, da hun kom sammen med en mann og kjøpte narkotika av ham på Chelsea Hotel i New York. Hun var da 21 år gammel, og ble raskt en fast kunde hos Meyer.

- Hun brukte ofte 100 dollar hver gang (ca 600 norske kroner), noe som tilvarte et halvt gram kokain og et tiendels gram heroin. Hun sniffet både kokainen og heroinen så jeg så det. Det betydde ingenting for henne hvem andre som var i rommet, hevder Meyer.

Angelina skal blant annet ha vært høy på kokain da hun deltok i TV-programmet «Charlie Rose» for å promotere filmen «Girl, Interrupted» i 2000. Se video av det her (ekstern link)

- Hun var hjemme hos meg. Jeg filmet henne mens hun tok kokain. Hun dro rett til «Charlie Rose»-showet etterpå, sier Meyer.

Han forteller også at han en del ganger dro til leiligheten hennes på Manhattan's Upper West Side med narkotika til henne. Synet som møtte ham der, fikk den garvede narkodealeren til å få frysninger. Veggene skal nemlig ha vært dekket med bilder av døde kropper.

- Jeg gikk utifra at det var ekte kropper. De så ut til å ha vært tatt på steder og i leiligheter hvor det var gjort mord. Jeg vet ikke hvor noen får tak i bilder som det, sier han.

Han hevder også at Angelina allerede den gangen var besatt av å adoptere barn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
- Jennifer Aniston er søt, men ikke vakker