TV-STJERNE: Jonny Lee Miller hadde rollen som Sickboy i Trainspotting. Nå spiller han tittelrollen i TV-serien "Eli Stone". Foto: All Over Press
TV-STJERNE: Jonny Lee Miller hadde rollen som Sickboy i Trainspotting. Nå spiller han tittelrollen i TV-serien "Eli Stone". Foto: All Over PressVis mer

Angelinas eksmann blir pappa

Jonny Lee Miller og venter sitt første barn med kone nummer to.

SEHER.NO: Jonny Lee Miller (35) og hans kone Michele Hicks venter sitt første barn. Det bekrefter Millers talspersoner ifølge People Magazine.

Den britiske skuespilleren har tidligere vært gift med Angelina Jolie (33), som han møtte under innspillingen av Hackers i 1995. Paret giftet seg i 1996, men skilte lag allerede året etter, og i 1999 var skilsmissen et faktum.

I juli i år giftet Miller seg med Michele Hicks, som også er skuespiller og tidligere modell. Paret skal ha holdt en babyshower med venner og familie i midten av september for å feire graviditeten.

Ifølge Wikipedia skal Hicks ha vært fem og en halv måned på vei da hun giftet seg med Miller i juli.

Miller, som kommer fra Kingston upon Thames utenfor London, har tittelrollen i TV-serien "Eli Stone" og har tidligere spilt i filmer som "Æon Flux" og Trainspotting.

LES OGSÅ: Ungkaren blir pappa

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no