TI PÅ TOPP: Hun har lepper til å dø for, et blikk som drar deg med, skriver E! Online. Men leserne kårer Angelina Jolies hjerte til hennes fremste trekk. Foto: Stella
TI PÅ TOPP: Hun har lepper til å dø for, et blikk som drar deg med, skriver E! Online. Men leserne kårer Angelina Jolies hjerte til hennes fremste trekk. Foto: StellaVis mer

Angelinas beste kroppsdel er...

Det er ikke alltid det ytre som gjelder. Leserne har talt.

SEHER.NO: Skuespilleren, snart seksbarnsmoren og FN-ambassadøren Angelina Jolie nyter berømmelse verden over. Mye er takket være hennes forhold til Brad Pitt og hennes engasjement for verdens vanskeligstilte, men Angelina skaper også overskrifter på grunn av sitt sexy ytre. 

Nå har underholdninsnettstedet E! Online rangert Angelinas ni beste kroppsdeler, med leppene hennes på topp og føflekken i panna på bunn. Så overlot de til sine leserene å finne det tiende punktet på lista.

Da viste det seg at det ikke er bare Angelinas utseende som bergtar fansen. Det var tydelig at hennes indre kvaliteter fascinerer vel så mye.

Leserne kåret nemlig Angelinas hjerte til sin favoritt-kroppsdel.

- Hun har åpnet hjemmet sitt til så langt tre foreldreløse barn. Hun gir så mye av seg selv, og hun vier sitt hjerte til å kjempe for de som ikke kan det selv, sier leserne i kåringen.

Og mens Angelina sitter i sitt nye slott i Sør-Frankrike og venter på at tvillingene i magen skal melde sin ankomst, så har hun kanskje mottatt den gledelige meldingen om at hennes nye actionfilm "Wanted" har hatt en strålende åpningshelg i USA.

Den spilte inn 260 millioner kroner og er dermed den filmen som hittil har åpnet best gjennom tidene for juni måned. Den tok en 6. plass totalt.

"Wanted" har norgespremiere 12. september.

LES OGSÅ: Får ikke leke med Dannielynn