Angelinas armer skaper sjokkbølger

- Hun er rett og slett avmagret.

SYLTYNNE ARMER: - Det ser ikke ut som hun trener noe styrke, hun har ingen muskler i armene i det hele tatt. Det ser heller ikke ut som hun spiser mye, sier ekspertene om Angelina Jolie. Foto: All Over Press
SYLTYNNE ARMER: - Det ser ikke ut som hun trener noe styrke, hun har ingen muskler i armene i det hele tatt. Det ser heller ikke ut som hun spiser mye, sier ekspertene om Angelina Jolie. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Leger og eksperter har i en årrekke langet ut mot Angelina Jolies (34) spinkle kropp. Nå er seksbarnmoren tynnere enn noen gang, og bildene av armen hennes under filminnspilling i Venezia skaper nye sjokkbølger.

- Hun ser ut som hun veier mellom 45 og 48 kg, men med hennes høyde og hennes tynne figur burde hun veid mellom 56 og 62 kg, og da ville hun fortsatt vært tynn, sier vekteksperten John Spencer Ellis fra The Real Housewives of Orange County til HollywoodLife.com.

- Hun har ingen optimal vekt for noen med hennes høyde. Hun kunne godt lagt på seg minst 2,5 kg fett og 2,5 kg muskler, sier han. 

Eksperten mener at 169 cm høye Angelina ser usunn ut.

- Hun er rett og slett avmagret. Det ser ikke ut som hun trener noe styrke, hun har ingen muskler i armene i det hele tatt. Det ser heller ikke ut som hun spiser mye, men at hun likevel trener mye kondisjon, sier han.

På nettet blir bildene kommentert en rekke steder. En bruker på nettstedet Mrpaparazzi.com skriver: «Spis noe!!! Hun har ikke fett nok på seg til å skjule blodårene. Grusomt.» En annen mener Angelina ser «skremmende ut.» 

Det er ikke lenge siden også Angelinas ansikt ble gransket av eksperter verden over på grunn av noen merkelige sener, som kom til syne på kinnet hennes. Mens enkelte spekulerte i ansiktsløftninger, mente legen Lyle M. Back at det heller skyldes hennes lave fettprosent.

- Angelina Jolie har mindre enn 10 prosent kroppsfett. Dette fører til at huden blir alt for stram over kjevebeinet, og dermed trer disse muskelfibrene frem fordi huden er så tynn, sa Lyle M. Back til UsMagazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901


LES OGSÅ: - Usannsynlig at dette bare er muskler