Angelina Jolie:

Angelina trøstet seg med barna etter bruddet med Brad

Den bitre skilsmissen var godt skjult da Angelina debuterte med sin nye film på Toronto Film Festival.

KOM MED BARNA: Angelina Jolie ankom verdenspremieren på sin nye film «The Breadwinner» under Toronto Film Festival sammen med barna. Foto: NTB Scanpix.
KOM MED BARNA: Angelina Jolie ankom verdenspremieren på sin nye film «The Breadwinner» under Toronto Film Festival sammen med barna. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

(Seoghør.no): Det siste året har vært tøft for Angelina Jolie (42). Siden det ble kjent at hun skulle skilles fra ektemannen Brad Pitt (53) for et år siden, har hun vært konstant i medienes søkelys.

STRÅLTE: Angelina strålte da hun var omringet av barna på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix.
STRÅLTE: Angelina strålte da hun var omringet av barna på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Til tross for problemene på hjemmefronten, har likevel Angelina hatt et travelt år som regissør for flere filmer.

Hennes filmdebut for Netflix, «First they killed my father», som omhandler massemordene i Kambodsja på 1970-tallet, har premiere om få dager.

Men den målrettede skuespilleren og regissøren har allerede rukket å produsere nok en film, animasjonsfilmen «The Breadwinner». På filmens verdenspremiere under Toronto Film Festival søndag, ankom Angelina sammen med barna.

Skjønnheten strålte simpelthen på den røde løperen sammen med fire av sine totalt seks barn; Zahara (12), Shiloh (11), og tvillingene Vivienne og Knox (9).

Nært forhold til barna

Angelinas eldste gutter, Pax (13) og Maddox (16) var ikke med på bildet.

Derimot sto de to ved sin mors side under premieren på «First they killed my father» under samme filmfestival. De to eldste guttene har det siste året deltatt i sin mors filmprosjekter, og sistnevnte står også oppført som medprodusent på filmen.

Maddox og Angelina skal ha et svært tett forhold, og 16-åringen hjelper til med de andre barna på hjemmefronten.

JOBBET MED SØNNENE : Angelina skal ha involvert sønnene Maddox (t.v) og Pax i produksjonen av fimen «First they killed my father». Foto: NTB Scanpix.
JOBBET MED SØNNENE : Angelina skal ha involvert sønnene Maddox (t.v) og Pax i produksjonen av fimen «First they killed my father». Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Han instruerer barnevaktene og forteller dem når barna skal i seng, og hva de skal lage til middag, sier en kilde nær familien til nettstedet Radaronline.

Kilden hevder videre at Maddox ønsker at mammaen skal komme seg videre fra Brad, og finne seg en ny mann.

– Angie sier hun er gift med barna sine nå, men Maddox har bedt henne om å gå videre, og møte en hyggelig fyr når hun er klar. Han og Angie har et veldig nært forhold, og hun behandler han bra, hevder kilden.

Angelina Jolie har ikke kommentert påstandene.

Trives ikke med singellivet

I et intervju med The Telegraph forteller Angelina at hun fremdeles, ett år senere, sliter med å komme seg gjennom hverdagen.

– Det har vært vanskelig. Jeg liker ikke å være singel. Det er ikke noe jeg ønsket meg. Det finnes ikke noe fint ved det. Det er bare vanskelig. Noen ganger virker det som at jeg håndterer det fint, men sannheten er at jeg bare prøver å komme meg gjennom dagene, sier hun.

PREMIERE: Her poserer Angelina sammen med alle barna under den samme filmfestivalen. Foto: NTB Scanpix.
PREMIERE: Her poserer Angelina sammen med alle barna under den samme filmfestivalen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Slet med helseutfordringer

I tillegg til en tung tid med skilsmisseforhandlinger, har Angelina også slitt med helsen den siste tiden.

– Følelsesmessig har det vært et vanskelig år, og jeg har også hatt noen helsemessige problemer. Så helsa mi er noe jeg må passe på, sier hun.

Filmstjernen har slitt med flere helserelaterte problemer de siste årene. Da hun for noen år siden fant ut at hun hadde brystkreft-genet BRCA1, valgte hun å la seg operere for å minimere risikoen for at også hun skulle dø fra barna sine.

Mutasjoner i BRCA1-genet gir nemlig 36–87 % risiko for brystkreft og 36–63 % risiko for eggstokkreft, ifølge Store medisinske leksikon.

Angelina fikk vite at hun kanskje hadde eggstokkreft i et tidlig stadium våren 2015, hvorpå hun fjernet både eggstokkene og egglederne.

I fjor utviklet hun i tillegg tilstanden facialisparese (Bells parese), som gir lammelse på den ene siden av ansiktet, ifølge NHI.

LES OGSÅ: – Shiloh trygler om å få være med Brad alene