- Angelina tok hele tiden nye sjanser

Marianne Moen fra «Robinson» gikk i klasse med - og underviste - Angelina Jolia da hun var 18 år. Se den ekslusive videoen!

UNDERVISTE: Angelina Jolie mottar undervisning fra Marianne Moen tidlig på 90-tallet. Angelina ble superstjerne, mens Marianne flyttet tilbake til Norge, ble mor, fysioterapeut, reklameskuespiller - og Robinson-deltager. Foto: Privat
UNDERVISTE: Angelina Jolie mottar undervisning fra Marianne Moen tidlig på 90-tallet. Angelina ble superstjerne, mens Marianne flyttet tilbake til Norge, ble mor, fysioterapeut, reklameskuespiller - og Robinson-deltager. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med «Robinson»-Marianne og Angelina Jolie nederst i saken!

SEHER.NO: Marianne Moen (47) er aktuell som en av deltakerne i årets «Robinsonekspedisjonen» på TV3. Dette er imidlertid ikke Oslo-kvinnens første møte med underholdningsverdenen.

I 1992 og 1993 gikk hun nemlig på teaterskole i Hollywood, der hun studerte sammen med selveste Angelina Jolie (36).

- Det var en veldig spennende periode. Jeg bodde i Hollywood i syv år, og gikk på Sylvana Gallardos Acting Class fire ganger i uka, sier Moen til Seher.no og viser et filmklipp fra undervisningen der «The Tourist»-stjernen er i aksjon.

«Robinson»-deltakeren forteller at superstjernen var en svært talentfull skuespiller allerede i studietiden, flere år før hun slo igjennom i Hollywood.

- Jeg hadde et fint forhold til Angelina Jolie, hun var en kjempesøt og hyggelig jente. Hun var flink til å bruke seg selv i øvelsene vi gjorde, flink til å tørre å blottstille seg selv og gi alt. Angelina tok hele tiden nye sjanser og var kjempetøff, selv om hun bare var rundt 18 år. Så jeg har respekt for henne, forteller 47-åringen.

Marianne Moen minnes «Salt»-skuespilleren som fri for stjernenykker, til tross for at faren hennes Jon Voight (72) var svært kjent. Den TV-aktuelle fysioterapeuten påpeker også at Jolie, som i dag anses som en av verdens vakreste og mest sexy kvinner, verken var spesielt populær eller jålete.

- Angelina var jo pen og slikt, men hun var ikke sånn veldig populær som alle guttene var gæren etter, heller. Det virket ikke som hun brydde seg om utseendet sitt egentlig, hun prøvde ikke å spille på at hun var pen og sexy.


- Hun var bare veldig seriøs i det hun gjorde, og mer en rocka «punkekid». Så hun var ikke superpopulær på den måten, sier Moen til Seher.no.

«Robinsonekspedisjonen», dessverre uten Angelina Jolie, sendes på TV3 søndager klokken 21.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide her!
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Får nerver når folk ser på[obj:media:10014]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer