LÆRER AV ANGELINA: Jennifer Aniston debuterte i lær da hun denne uken promoterte «Horrible Bosses» i London. Da hun poserte med hendene i lomma, lignet hun til forveksling sin store rival Angelina Jolie. Foto: All over press/Stella pictures
LÆRER AV ANGELINA: Jennifer Aniston debuterte i lær da hun denne uken promoterte «Horrible Bosses» i London. Da hun poserte med hendene i lomma, lignet hun til forveksling sin store rival Angelina Jolie. Foto: All over press/Stella pictures Vis mer

Angelina stjal kjæresten - Jennifer stjeler stilen

- Kjolen klemte Jennifer Anistons fantastiske figur på alle de riktige stedene.

Publisert
SEHER.NO: Jennifer Aniston (42) har nok aldri tilgitt Angelina Jolie (36) for at hun stjal ektemannen Brad Pitt fra henne. Likevel går hun ikke av veien for å stjele motetips fra sin erkerival.

På onsdag dukket hun nemlig opp på «Horrible Bosses»-promotering i London i en sexy, svart lærkjole.

Poseringen med hendene i lommene fikk mange til å tenke på likheten med Angelina Jolies Michael Kors-kjole, som hun bar på Hollywood-premieren til «Inglourious Basterds» i august 2009.

Også Angelina poserte den gang med det hun klarte å få av fingre ned i lommene på slangeskinnet av en kjole.

- Kjolen klemte hennes fantastiske figur på alle de riktige stedene, kommenterer UsMagazine om Jennifer Anistons kjolevalg fra Celine denne uken.

Men dette er ikke første gangen Jennifer har sett ut til å hente inspirasjon fra «Tomb Raider»-stjernen. I februar dukket hun opp i en stroppeløs kjole, med gjennomsiktig stoff på beina, fra Dolce & Gabbana, som var til forveksling lik Angelinas kjole fra Elie Saab under Oscar-utdelingen i 2009.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Brad og Angelina lever som fengselsfanger
  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer