- Angelina sørger fortsatt over morens død

Filmstjernen skal fortsatt slite med å takle at moren for åtte år siden døde, kun 56 år gammel.

FORTSATT I SORG: Selv om det er mer enn åtte år siden Marcheline Bertrand døde, er datteren Angelina Jolie i sorg. Foto: AP
FORTSATT I SORG: Selv om det er mer enn åtte år siden Marcheline Bertrand døde, er datteren Angelina Jolie i sorg. Foto: AP Vis mer

SEOGHØR.NO: Det er mer enn åtte år siden Angelina Jolies (40) mor, Marcheline Bertrand, døde av kreft.

ANGELINAS FORELDRE: Bertrand var gift med Jon Voight fra 1971 til 1980. Foto: Zuma Press
ANGELINAS FORELDRE: Bertrand var gift med Jon Voight fra 1971 til 1980. Foto: Zuma Press Vis mer
VIL BLI VÆRENDE PÅ ETT STED: Sønnen Pax skal ha gitt beskjed om at han ikke ønsker å flytte hele tiden. Det skal imidlertid være uaktuelt for Angelina. Foto: Reuters
VIL BLI VÆRENDE PÅ ETT STED: Sønnen Pax skal ha gitt beskjed om at han ikke ønsker å flytte hele tiden. Det skal imidlertid være uaktuelt for Angelina. Foto: Reuters Vis mer

Men for skuespillerstjernen har hun fortsatt store vanskeligheter med å komme seg videre i livet. I hvert fall om man skal tro nettstedet Radaronline.com.

Nettstedet har vært i kontakt med kilder som hevder at Angelina konstant prøver å løpe fra problemene sine.

- Hun har aldri klart å akseptere morens død. Det er så mye sinne knyttet til at moren døde så ung, bare 56 år gammel. Barna hennes fikk aldri blitt kjent med bestemoren, og Angelina føler seg snytt, forteller en kilde til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.


Sammen med ektemannen, Brad Pitt (51), og barna Maddox (14), Pax (11), Zahara (10), Shiloh (9), Knox (7) og Vivienne (7), er Angelina ofte på flyttefot.

Ifølge Radaronline.com er en av grunnene til at Angelina velger å ikke holde seg på ett sted lenger enn i noen måneder, at den fortrengte sorgen gjør at hun trenger nye omgivelser.

- Pax har sagt at han vil bli værende i ett hjem i lenger enn to måneder. Brad vil også slå seg til ro, men Angelina nekter. Det å flytte på hele familien til stadighet er ekstremt vanskelig, men Angelina trives i kaoset.

Saken fortsetter under bildet.


Tidligere denne uken skrev nettstedet at Angelina også har bestemt seg for å øke familien ytterligere. Nå skal de angivelig adoptere et syrisk barn.

Selve adopsjonen ligger imidlertid et stykke frem i tid.

- Det har vært en veldig lang prosess å adoptere den syriske, foreldreløse gutten. Det kan fortsatt ta minst fire, fem måneder før barnet blir brakt til USA, sa innsidekilden.

STJERNEPAR: Brad Pitt og Angelina Jolie er et av verdens mest berømte par. Foto: AFP
STJERNEPAR: Brad Pitt og Angelina Jolie er et av verdens mest berømte par. Foto: AFP Vis mer

Angelina selv har ikke kommentert de siste påstandene.LES OGSÅ: Klare for å adoptere et syrisk barn