TRØST AV KAMERATEN: Angelina Jolie og Johnny Depp skal ha blitt gode venner etter de i 2010 spilte sammen i filmen «The Tourist». Foto: Ap
TRØST AV KAMERATEN: Angelina Jolie og Johnny Depp skal ha blitt gode venner etter de i 2010 spilte sammen i filmen «The Tourist». Foto: ApVis mer

- Angelina søker trøst hos Johnny Depp etter bruddet

Hollywoodstjernene har hatt et spesielt forhold helt siden de spilte sammen i filmen «The Tourist» i 2010.

SEOGHØR.NO: Forrige uke kom den sjokkerende nyheten om at det profilerte Hollywoodparet Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (52) skal skilles.

Det var Jolie som først leverte inn skilsmissepapirene, og ifølge dokumentene har paret vært separert siden torsdag 15. september.

I kjølvannet av skilsmissen har det kommet opp mange overraskende detaljer, blant annet at «Ocean's Eleven»-stjernen etterforskes av FBI for angivelig barnemishandling.

Jolie har bedt om omsorgsretten for alle deres seks barn, men skal imidlertid være innstilt på å gi Brad besøksrett. 

Både Brad og Angelina skal være svært opprørte over bruddet, men 41-åringen har uttalt at det er «det beste for familien».

Ifølge nettstedet The Sun skal seksbarnsmoren nå ha søkt trøst hos skuespiller Johnny Depp (53).

- De ble nære venner

Kilder nær Angelina sier at hun har vært en nær venn av Depp helt siden de spilte i den romantiske actionfilmen «The Tourist» i 2010. 

Angelina skal også ha stått ved hans side da han i sommer gikk gjennom det dramatiske bruddet med kona Amber Heard (30).

Saken fortsetter nedenfor.

SJOKKBRUDD: Selv om Brad og Angelina kun var gift i to år, har de vært i et forhold helt siden 2005.  Foto: Broadimage
SJOKKBRUDD: Selv om Brad og Angelina kun var gift i to år, har de vært i et forhold helt siden 2005. Foto: Broadimage Vis mer

Jolie skal ha valgt skilsmisseadvokat Laura Wasser, etter Johnnys anbefalinger.

- Angelina så opp til Johnny i flere år før de jobbet sammen i «The Tourist», og de ble nære venner under innspillingen, sier en kilde til nettstedet. 

Det skal imidlertid ikke ha vært noe annet enn vennskap mellom dem, og både Brad Pitt og Depps daværende samboer, Vanessa Paradis (43), skal ha vært tilstede på filmsettet den gang.

- Vennene til Angelina spekulerer i om det kan skje noe mellom henne og Johnny nå siden de begge er single, sier en kilde.

Veken Jolie eller Depp har foreløpig kommentert saken.

Saken fortsetter nedenfor.

SPILTE MOT HVERANDRE: Selv om det er het stemning mellom Angelina Jolie og Johnny Depp i den romantiske actionfilmen «The Tourist», skal det kun ha utviklet seg et godt vennskap mellom dem i virkeligheten.  Foto: GK FILMS / Album
SPILTE MOT HVERANDRE: Selv om det er het stemning mellom Angelina Jolie og Johnny Depp i den romantiske actionfilmen «The Tourist», skal det kun ha utviklet seg et godt vennskap mellom dem i virkeligheten. Foto: GK FILMS / Album Vis mer

Dramatiske brudd

Det var i mai det ble kjent at Johnny Depp og Amber Heard skulle skilles etter 15 måneder langt ekteskap. Dagen etter kom det frem at Heard anklaget skuespilleren for vold. 

Saken ble imidlertid avsluttet i august, da Heard trakk tilbake voldsanklagene. Det hele endte med at Depp måtte betale 60 millioner norske kroner til 30-åringen. 

Saken fortsetter nedenfor.

OVERRASKENDE BRUDD: Johnny Depp og Amber Heard giftet seg i februar 2015, men i mai i år avslørte de at de skal skilles.  Foto: wenn.com
OVERRASKENDE BRUDD: Johnny Depp og Amber Heard giftet seg i februar 2015, men i mai i år avslørte de at de skal skilles. Foto: wenn.com Vis mer

Bruddet mellom Jolie og Pitt skal også ha vært av det dramatiske slaget. Ikke bare etterforskes skuespilleren for barnemishandling, men rykter om utroskap svirrer også.

Kilder hevder nemlig at han skal ha hatt en affære med skuespiller Marion Cotillard (40) som han spiller mot i den romantiske thrilleren «Allied». Hun har i ettertid avvist ryktene. 

Mens Johnny og Amber aldri fikk noen barn, har Brad og Angelina de seks ungene Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10) og tvillingene Knox og Vivienne (8) sammen.

LES OGSÅ: - Ansiktet hennes faller fra hverandre