TJENTE GODT: Både Angelina Jolie og Jennifer Aniston hadde en enorm inntekt i 2009, men Jolie jente omlag 5 milloner mer enn Aniston.
TJENTE GODT: Både Angelina Jolie og Jennifer Aniston hadde en enorm inntekt i 2009, men Jolie jente omlag 5 milloner mer enn Aniston.Vis mer

Angelina slo Jennifer på målstreken

Tjente bedre enn blondinen i året som gikk.

SEHER.NO: Den siste tiden har Angelina Jolie (34) og kjæresten Brad Pitt (46) vært omsvermet av bruddrykter, men selv om det er mulig at det går dårlig på hjemmefronten for Angelina, går det i hvert fall veien på karrierefronten.

Angelina Jolie tjente nemlig omlag 5 millioner kroner mer enn Brads ekskone, Jennifer Aniston (40) i 2009.

Ifølge Kigind er det magasinet Vanity Fair som har offentliggjort en topp 10-liste over Hollywoodstjernene som tjente best i året som gikk.

Angelina kommer inn på en 32.plass med en samlet inntekt på omlag 115 milloner kroner, hvorav størstedelen kom fra hennes medvirkning i filmen "Salt", skriver Kigind.

Jennifer Aniston, på sin side, ligger hakk i hæl på kvinnen som i 2005 stjal ektemannen hennes, med en 33.plass og en inntekt på omtrent 110 milloner kroner.

Den skuespilleren som ifølge listen tjente best i 2009, var "Harry Potter"-stjernen Daniel Radcliffe,  som hadde en inntekt på cirka 225 milloner kroner.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
Jennifer drømmer om en eldre mann