Angelina skulle kidnappes

Med nød og neppe unnslapp Angelina Jolie et kidnappingsforsøk.

VEDLEDIGHETSARBEID: Angelina Jolie er nesten like mye kjent for sitt arbeid for fattige i u-land som for sine filmroller. Foto: All Over Press
VEDLEDIGHETSARBEID: Angelina Jolie er nesten like mye kjent for sitt arbeid for fattige i u-land som for sine filmroller. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Frykter for sikkerheten!

SEHER.NO: For første gang avslører Angelina Jolie (31) den sjokkerende nyheten om kidnappingsforsøket.


Angelina er en kvinne på oppdrag. Som "Goodwill Ambassadør" er hun nå nesten like mye kjent for sitt veldedighetsarbeid som for sine filmroller.


Men hennes uavbrutte reising har engstet partneren Brad Pitt (43). Han har flere ganger uttalt sine bekymringer for familiens sikkerhet, og prøvd å oppmuntre henne til å tilbringe mer tid hjemme. Bare i løpet av de siste 12 månedene, har trebarnsmoren reist alene til ikke helt ufarlige steder som Kambodsja, Etiopia og India.


Og Brad har hatt all grunn til å bekymre seg.


Den mørke skjønnheten avslører nå at myndighetene avdekket et skremmende komplott om å bortføre henne.


- Det var i en liten landsby. Jeg vil ikke si hvor, eller hvem, men noen forbrytere planla å kidnappe meg for så å kreve en enorm sum med løspenger. Jeg ble advart i siste liten, og klarte heldigvis å slippe unna, forteller hun i følge News of the World.


Til tross for kidnappingsforsøket er Angelina fast bestemt på å fortsette sitt arbeid med foreldreløse barn - samtidig som hun vil drive veldedighetsarbeid utenlands.


- Jeg skal ikke bli den nye Mor Teresa av Hollywood, men jeg ønsker å hjelpe der hvor det er fattigdom og ødeleggelser. Jeg elsker Brad veldig høyt, og på turene våre samarbeider vi som et team. Ting blir kun vanskelige hvis det påvirker barna våre.


Angelina og Brad ble sammen etter innspilingen av filmen "Mr. & Mrs. Smith". De har adoptert to barn Maddox (5) fra Kambodsja og Zahara (2) fra Etiopia, i tillegg til deres biologiske datter Shilo (9 mnd). Nylig ble det også kjent at de skal adoptere en fire år gammel gutt fra Vietnam.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer