VAKKER: Tusenvis av tilskuere og hundrevis at mobiltelefoner tok bilder av Angelina Jolie da hun spillte en elegant reiseleder i Paris, for filmen "The Tourist". - Jeg kan ikke tro hvor vakker hun er, sier en opprømt tilskuer til People. Foto: All Over Press
VAKKER: Tusenvis av tilskuere og hundrevis at mobiltelefoner tok bilder av Angelina Jolie da hun spillte en elegant reiseleder i Paris, for filmen "The Tourist". - Jeg kan ikke tro hvor vakker hun er, sier en opprømt tilskuer til People. Foto: All Over PressVis mer

Angelina skapte togkaos i Paris

- Jeg kan ikke tro hvor vakker hun er...

SEHER.NO: Tusenvis av tilskuere og hundrevis at mobiltelefoner tok bilder av Angelina Jolie da hun spillte en elegant reiseleder i Paris, for filmen "The Tourist".

Trafikken ved den berømte togstasjonen Gare de Lyon stoppet helt opp da en svært elegant Jolie navigerte folkemasser, printet ut avreiselister og løp mot platformen. Mellom opptakene tok hun seg tid til å smile til fansen, og rope "Bonjour!".

Etter opptakene spiste Jolie lunsj med sinner sønner Maddox og Paz, akkurat som hun gjorde med sine døtre Zahara og Shiloh på tirsdag.

Tilskuerne under opptakene - som involverte en koordinasjon av 200 statister, i tillegg til de normale togpassasjerene - var imponert over skuespillerinnen.

- Hun var veldig hyggelig mot alle, og veldig tålmodig, forteller en restaurantansatt til People.

Og en ansatt ved togstasjonen stemte i.

- Hun er mye penere i virkeligheten. Jeg kan ikke tro hvor vakker hun er.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Usannsynlig at dette er bare muskler