I NARKORUS: Angelina Jolie er på forsiden av National Enquirer, som viser mange bilder av stjernen angivelig i narkorus fra 1990-tallet. Jolies tidligere narkolanger snakker også ut i bladet. Foto: Stella Pictures
I NARKORUS: Angelina Jolie er på forsiden av National Enquirer, som viser mange bilder av stjernen angivelig i narkorus fra 1990-tallet. Jolies tidligere narkolanger snakker også ut i bladet. Foto: Stella PicturesVis mer

Angelina rystes av narko-bilder

Seksbarnsmorens tidligere narkolanger snakker ut for første gang.

ANNET LIV: Den dag i dag lever Jolie et helt annet liv enn da hun var på vei til å slå gjennom som skuespiller. Foto: action press/All Over Press
ANNET LIV: Den dag i dag lever Jolie et helt annet liv enn da hun var på vei til å slå gjennom som skuespiller. Foto: action press/All Over Press Vis mer
FORLOVET: Angelina er forlovet med stjernekjæresten Brad Pitt. Foto: REX/All Over Press
FORLOVET: Angelina er forlovet med stjernekjæresten Brad Pitt. Foto: REX/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: At skuespillerstjernen Angelina Jolie (39) har hatt en turbulent fortid med mye festing og eksperimentering, er ikke ukjent.

Men at tabloidavisen National Enquirer nå viser en rekke gamle bilder av Jolie i narkorus, kommer sannsynligvis som et slag i trynet for den populære stjernen.

Avisen har fått tak i et 16 minutter langt videoklipp av skuespillerstjernen, mens hun er ruset. Videoen skal være spilt inn tidlig på 1990-tallet.

I videoen snakker Jolie med sin tidligere narkolanger, Franklin Meyer (68). Og Meyer snakker nå for første gang ut i et intervju med avisen.

- Jeg solgte henne heroin og kokain. En dag ringte hun meg og ville at jeg skulle komme innom. På det tidspunktet hadde jeg akkurat kjøpt meg et nytt videokamera, og tok det med, forteller han ifølge Yahoo.com.

Videoen skal ha blitt spilt inn med Jolies tillatelse.

- Da jeg kom, ga jeg henne stoffet og hun ga meg noen penger. Hun var blek i ansiktet og hadde merker etter stikk fra nål på begge armene.

Angelina snakket ut om sin harde fortid under et intervju med 60 Minutes i 2011.

- Jeg tror folk kan forestille seg at jeg gjorde de farligste og verste tingene. Egentlig burde jeg ikke være her den dag i dag, sa hun den gang.

Den tiden har hun heldigvis lagt bak seg. I dag lever hun et sunt liv med Brad Pitt og parets seks barn.

Men hvor glad Pitt og barna blir for National Enquirers oppslag, kan man vel selv tenke seg...

LES OGSÅ: - Barna er lykken i livet mitt