<strong>KRANGLER:</strong> Angelina Jolie liker ikke Brad Pitts mor Janes meninger om homofilt ekteskap. Her er paret sammen med Brads foreldre på en filmpremiere for fire år siden.  Foto: FameFlynet Norway
KRANGLER: Angelina Jolie liker ikke Brad Pitts mor Janes meninger om homofilt ekteskap. Her er paret sammen med Brads foreldre på en filmpremiere for fire år siden. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Angelina raser mot svigermor

Samtidig mottar Brad Pitts mor drapstrusler for uttalelsene.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Snart går det mot bryllup for stjerneparet Angelina Jolie (37) og Brad Pitt (48), etter at han gikk ned på kne i desember. Men et stort problem tynger forholdet før de offisielt blir mann og kone.

Angelina, som er svært politisk aktiv, raser mot Brads mor Jane, som nylig skrev et leserinnlegg i sin lokalavis. I artikkelen fordømmer hun homofilt ekteskap.
 
- Angelina ba Brad om å opplyse moren, men han er en mammadalt, sier en kilde til magasinet Star ifølge nettstedet showbizspy.

Både Brad og Angelina har kjempet for at homofilt ekteskap skal bli lovlig i alle amerikanske stater, og har sagt at de ikke kommer til å gifte seg før dette har skjedd.

I brevet skriver Jane at hun i presidentvalget vil stemme på en god kristen med høy moral, gode forretningsferdigheter, som er imot abort og homofilt ekteskap.

Dette falt ikke i god jord hos Angelina som er en stor fan av mer liberale Barack Obama.

- Det må ende med en stor krangel, med Brad i midten. Han ber henne ikke ta det så seriøst, men når Angie har bestemt seg for noe kan ingen snakke henne fra det.

Samtidig skriver New York Post at Jane Pitt mottar drapstrusler for sitt leserinnlegg. På mikrobloggnettstedet Twitter florerer det av meldinger som truer Brads mor.

Brads bror Doug går imidlertid ut og forsvarer moren.

- Jeg tror mødre og fedre verden over ofte er uenige med hverandre. Hvorfor skal vår familie være annerledes? Det kan være en sunn diskusjon om man er uenige med hverandre. Det som ikke er bra er når diskusjonen blir til giftig negativitet. Det har ikke vi i vår familie, sier han.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De skal gifte seg i Europa 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer