Angelina Jolie, Jennifer Aniston og Justin Theroux:

- Angelina ønsker å jobbe med Jennifers eksmann

Justin Theroux skal være fristet til å jobbe med Angelina, men er redd for å såre følelsene til Jennifer.

DRAMA: Hollwyood-stjernen Angelina Jolie skal ha et sterkt ønske om å få jobbe sammen med eksmannen til Jennifer Aniston, Justin Theroux. Foto: NTB Scanpix
DRAMA: Hollwyood-stjernen Angelina Jolie skal ha et sterkt ønske om å få jobbe sammen med eksmannen til Jennifer Aniston, Justin Theroux. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det er knappe to uker siden stjerneparet Jennifer Aniston (49) og Justin Theroux (46) annonserte i en felles uttalelse til nyhetsbyrået AP at de bestemte seg for å gå fra hverandre i slutten av 2017.

Jennifer var som kjent tidligere gift med Brad Pitt (54), som skilte seg fra Angelina Jolie (42) i 2016.

Og Angelina skal aldri ha vært noe særlig fan av Jennifer. Dette går for øvrig begge veier, ettersom at Angelina ble pekt ut som syndebukken etter skilsmissen mellom Brad og Jennifer i 2005.

- Fan av Justins serie

Ifølge nettstedet HollywoodLife skal Angelina nå være svært interessert i å jobbe med Anistons eksmann, Justin.

- Angelina er interessert i å jobbe med Justin Theroux, og det har hun gitt uttrykk for også før bruddet mellom Jennifer og Justin, forteller en kilde til nettstedet.

Angelina skal nemlig være en stor fan av TV-programmet «The Leftovers», hvor Justin er en del av rollebesetningen.

Saken fortsetter nedenfor.

HEVNGJERRIG?: Skuespiller Angelina Jolie skal lenge ha ønsket å samarbeide med eksmannen til Jennifer Aniston, Justin Theroux, og det kan by på dramatikk. Foto: NTB Scanpix
HEVNGJERRIG?: Skuespiller Angelina Jolie skal lenge ha ønsket å samarbeide med eksmannen til Jennifer Aniston, Justin Theroux, og det kan by på dramatikk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge kilden var det lite sannsynlig at Justin hadde takket ja til tilbudet fra Angelina mens han og Jennifer fortsatt var et par. Men nå, etter bruddet, skal det være en stor sjanse for at Justin vil takke ja til å jobbe med Angelina.

- Justin er en veldig ambisiøs fyr og han er på vei oppover i karrieren. Å få gjøre et prosjekt sammen med Angelina kan ta ham til neste nivå. Selvfølgelig vil det såre Jennifers følelser, og det kan virke skremmende for Justin, men det kommer nok til å være fristende for ham, hevder kilden overfor nettstedet.

Mye brudd-spekulasjoner

Bruddet mellom Jennifer og Justin sjokkerte en hel kjendisverden, og det har blitt mye omtalt i medier verden over de par siste ukene.

Paret ble imidlertid gjenstand for skilsmisserykter før bruddet ble kjent, og den tidligere stjerneduoen valgte å kunngjøre skilsmissen i en felles uttalelse «i et forsøk på å redusere ytterligere spekulasjoner».

Men det tok ikke lang tid før mediene begynte å spekulere i om paret faktisk har vært gift.

Saken fortsetter under bildet.

SKILLES: Etter fire år som kjærester giftet Justin Theroux og Jennifer Aniston seg i 2015. Men i februar gikk de hver til sitt. Her var de sammen på kort tid etter bryllupet på Vanity Fairs Oscar-fest i 2015. Foto: SipaUSA/ NTB scanpix
SKILLES: Etter fire år som kjærester giftet Justin Theroux og Jennifer Aniston seg i 2015. Men i februar gikk de hver til sitt. Her var de sammen på kort tid etter bryllupet på Vanity Fairs Oscar-fest i 2015. Foto: SipaUSA/ NTB scanpix Vis mer

Kjendisnettstedet TMZ tok nemlig en titt i arkivene over de lovlige dokumentene i Los Angeles, helt tilbake til 2010, og lyktes ikke med å finne papirene som tilsier at Jennifer og Justin har giftet seg.

Det er mulig å få en konfidensiell kontrakt, men ifølge nettstedet er de blitt fortalt at det ikke har vært tilfelle for den tidligere stjerneduoen.

Nettstedet skal også ha vært i kontakt med flere skilsmisseadvokater, og ingen av dem er hittil blitt kontaktet av Jennifer eller Justin.

En annen observasjon som har vakt oppsikt blant mediene, er at eksparet heller aldri nevnte ordet skilsmisse i den offentlige uttalelsen sin.

Saken fortsetter nedenfor.

Vis mer Vis mer

Droppet Jennifer for Angelina

Bruddet med Justin Theroux er altså ikke den første skilsmissen i Jennifers 49-årige liv. Hollywood-stjernen har tidligere vært gift med skuespiller Brad Pitt, og de to var de lenge et av Hollywoods mest omtalte par.

Dessverre varte ikke ekteskapet evig og gikk i oppløsning etter fem år, mye på grunn av Angelina Jolie.

Bruddet var lenge toppstoff i amerikanske medier, og kun to måneder etter skilsmissen med Jennifer, møtte Brad opp for å promotere actionkomedien sin, «Mr. & Mrs. Smith».

Saken fortsetter nedenfor.

PÅ PRESSETREFF: Angelina Jolie og Brad Pitt møtte pressen for å promotere action-komedien «Mr. &. Mrs. Smith» i mars 2005. To månender tidligere ble det annonsert at Pitt og kona gjennom fem år, Jennifer Aniston, skulle skilles. Foto: NTB scanpix
PÅ PRESSETREFF: Angelina Jolie og Brad Pitt møtte pressen for å promotere action-komedien «Mr. &. Mrs. Smith» i mars 2005. To månender tidligere ble det annonsert at Pitt og kona gjennom fem år, Jennifer Aniston, skulle skilles. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ved siden av ham sto Angelina, de spilte nemlig mot hverandre i actionkomedien, og det ble etter hvert avslørt at de to skjulte litt av en hemmelighet.

IKKE BARE PÅ FILM: Brad Pitt erkjente at han ble forelsket i Angelina Jolie under innspillingen av «Mr. & Mrs. Smith». Foto: Zuma Press
IKKE BARE PÅ FILM: Brad Pitt erkjente at han ble forelsket i Angelina Jolie under innspillingen av «Mr. & Mrs. Smith». Foto: Zuma Press Vis mer

Kun en måned senere, samme år, dukket det opp bilder av Brad og Angelina, visstnok i en het omfavnelse, på ferie i Kenya, og da begynte utroskapsryktene fort å svirre.

Tre år etter erkjente Pitt overfor Rolling Stone at han hadde fått følelser for Angelina Jolie mens han ennå var gift med Aniston.

På spørsmål om hvorfor «Mr. & Mrs. Smith» var hans favorittfilm, svarte han følgende:

- Fordi jeg ble forelska.

Det var ikke vanskelig å tolke Jennifers reaksjon på eksmannens «overlapping». Ifølge Daily Mail skal hun ha sagt følgende da Brad og Angelina stilte opp i et magasin sammen juni 2005:

- Han mangler et følelsesgen.

Saken fortsetter nedenfor.

Endte i bitter skilsmisse

Men ekteskapet mellom Angelina og Brad varte heller ikke evig, og endte altså i en skilsmisse i 2016. Da kom sjokknyheten om at Brad og Angelina skulle skilles etter 12 år som kjærester og to år som ektepar.

I kjølvannet av bruddet dukket det opp stadig flere opplysninger som tydet på at det hele handlet om parets seks barn - Maddox (16), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (11) og tvillingene Knox og Vivienne (9).

Brad skal ha vært stygg med dem, og Angelina søkte om full omsorgsrett for alle ungene.

Saken fortsetter nedenfor.

SKILLES: Angelina Jolie og Brad Pitt skilte lag i 2016.Video/foto: NTB Scanpix / 20th Century Fox / Redigering: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer

I tiden etter bruddet ble det kjent at Brad var under etterforskning for barnemishandling, noe han tok svært tungt.

Og i sitt første intervju med magasinet GQ Style etter sjokkbruddet avslørte Brad at han hadde sluttet å drikke alkohol og gikk i terapi.

- Jeg drakk for mye. Det ble et stort problem. Jeg er veldig glad for at det har gått et halvt år nå, det føles både godt og vondt, men jeg har fått kontroll over og kontakt med følelsene og sjelelivet mitt igjen, fortalte Brad Pitt i det eksklusive intervjuet med GQ Style.

FRA LYKKELIGE TIDER: Her er Brad og Angelina sammen med ungeflokken på premieren av filmen Maleficent i Hollywood. Vivienne er det eneste barnet som ikke er med på bildet. Foto: AFP/ NTB scanpix
FRA LYKKELIGE TIDER: Her er Brad og Angelina sammen med ungeflokken på premieren av filmen Maleficent i Hollywood. Vivienne er det eneste barnet som ikke er med på bildet. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

Seksbarnsfaren snakket åpent til magasinet om hvor mye han hadde forandret seg siden Angelina gikk fra ham, og hvor redd han var for at ungene skulle tro på alle ryktene som skapte store overskrifter i media.

- Jeg var redd for at barna skulle tro på det, og at vennene deres skulle stille for mange spørsmål. Selvsagt var mesteparten falske rykter som ble skrevet for å selge. Det såret meg, sa han i intervjuet med GQ Style.

Saken mot Brad Pitt ble senere henlagt.

LES OGSÅ: Jennifer spådde at Brad ville bli skilt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer