ØNSKET SEG DATE: Ifølge Rosie O'Donnell ville Angelina Jolie på date med henne. Foto: All Over Press
ØNSKET SEG DATE: Ifølge Rosie O'Donnell ville Angelina Jolie på date med henne. Foto: All Over PressVis mer

- Angelina la an på meg

Skjønnheten skal ha gjort Rosie O'Donnell ordentlig skremt...

SEHER.NO: Den nysingle TV-kjendisen Rosie O'Donnell (47) hevder superstjernen Angelina Jolie (34) tidligere prøvde seg på henne.

Ifølge O'Donnell skal det hele ha foregått like etter at Jolie gjorde det slutt med ekskjæresten Jonny Lee Miller, og ønsket seg litt kjærlighet blant kjendisene i Los Angeles.

Men Rosie hevder det var hun selv som takket nei til skjønnhetens forslag.

- Angie ringte meg og vi snakket sammen. Plutselig sa hun: "Jeg har lyst til å komme og treffe deg". Vi hadde en halvveis plan om å spise middag sammen, men det ble aldri noe av. Jeg var litt redd for henne. Hun er skremmende på en seksuell måte, sier TV-kjendisen ifølge The Sun.

Nå angrer Rosie på at hun droppet det hele, og påstår at hun den dag i dag har sexy drømmer om Angelina.

Angelina - som nå oppdrar seks barn sammen med Brad Pitt - har tidligere ikke skjult hennes biseksualitet. Hun har vært gjennom et langt forhold med modellen Jenny Shimizu.

Rosie O'Donnell bodde inntil nylig sammen med kona Kelli Carpenter. Men hun skal imidlertid fått nok av Rosies humørsvingninger, og tatt med seg barna og flyttet ut.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Nå venter flere sjokkavsløringer