EKSOTISK MAT: Det var ikke bare omgivelsene som ble eksotiske under Angelinas reise til Kambodsja. Det ble nemlig også servert tarantellaer og skorpioner som mat. Foto: NTB Scanpix. 
EKSOTISK MAT: Det var ikke bare omgivelsene som ble eksotiske under Angelinas reise til Kambodsja. Det ble nemlig også servert tarantellaer og skorpioner som mat. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

Angelina Jolie:

Angelina Jolie overrasket fansen ved å spise tarantella

I et nytt intervju forteller Angelina Jolie om sin erfaring med å spise insekter. 

Publisert

(Seoghør.no): I september i fjor kom sjokknyheten om at stjerneparet Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (53) skulle skilles.

Det kunne imidlertid se ut til at Angelina hadde slått seg til ro sammen med Brad, men hennes viltre fortid glemmer vi ikke. Det kan fremdeles se ut til at skuespilleren liker å leve litt på kanten.

SNAKKER UT: Under oppholdet i Kambodsja ble det ikke bare spising av ulike insekter skuespilleren snakket også ut om bruddet med Brad. Foto: NTB Scanpix. 
SNAKKER UT: Under oppholdet i Kambodsja ble det ikke bare spising av ulike insekter skuespilleren snakket også ut om bruddet med Brad. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

Da skuespilleren nylig var på tur til Kambodsja for å promotere sin nye film, «First They Killed My Father», lot hun ikke lokale delikatesser gå fra seg.

41-åringen ble nemlig observert mens hun spiste både taranteller og skorpioner under et intervju med BBC News, og det kan se ut til at skuespilleren vet litt om det å spise insekter. Dette skriver Daily Mail.

Angelina tok nemlig ansvar for å fortelle om maten, og snakket om at insekter angivelig har blitt brukt i kosthold tidligere.

- Jeg tror insekter alltid har vært en del av kostholdet, forklarte hun før hun fortalte at småkrypene trolig ble spist for å overleve under krigen.

- Da mennesker ble sultet ihjel i gamle dager kunne de overleve på slikt som dette, fortsatte hun.

ADOPTERT: Stjerneparet Angelina og Brad adopterte flere barn i løpet av sitt ekteskap. Sønnen Maddox ble adoptert fra Kambodsja i 2002. Foto: NTB Scanpix. 
ADOPTERT: Stjerneparet Angelina og Brad adopterte flere barn i løpet av sitt ekteskap. Sønnen Maddox ble adoptert fra Kambodsja i 2002. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

Skuespilleren, som er kjent fra blant annet «Tomb Rider» og «Mr. & Mrs. Smith», forklarte hvordan hun har jobbet seg frem til å like ulike insekter.

- Du starter med sirisser. Sirisser og en øl, så kan du prøve tarantellaer, fortalte hun.

- Veldig vanskelig tid

Under skuespillerens besøk i Kambodsja benyttet den britiske kanalen muligheten til å stille henne spørsmål om det verdenskjente bruddet.

Hun understreket at hun helst ikke ville snakke om det, men kom likevel med noen sitater som gikk på hvor landet lå.

- Jeg vil ikke si så mye om det, bortsett fra at det har vært en veldig vanskelig tid. Vi er en familie, og vil alltid være det. Vi kommer oss gjennom dette og blir forhåpentligvis sterkere som familie av det, sa Hollywood-stjernen.

Skuespillernes barn, Maddox (15), Pax (13), Zahara (11), Shiloh (10) og tvillingene Knox og Vivienne (8), har hovedfokuset i det som har vært en svært offentlig skilsmisse. Det understreket skuespilleren klart og tydelig i intervjuet.

STORFAMILIE: Angelina og Brad har skapt en stor familie i løpet av ekteskapet. Her sammen med barna, Maddox (15), Pax (13), Zahara (11), Shiloh (10) og tvillingene Knox og Vivienne (8). Foto: NTB Scanpix. 
STORFAMILIE: Angelina og Brad har skapt en stor familie i løpet av ekteskapet. Her sammen med barna, Maddox (15), Pax (13), Zahara (11), Shiloh (10) og tvillingene Knox og Vivienne (8). Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

- Mange andre går gjennom dette, og min familie... Vi har alle vært gjennom en tøff tid. Fokuset mitt er på barna, fortalte hun og fortsatte:

- Vi er og vil alltid forbli en familie. Jeg ser etter en måte dette kan gjøre oss sterkere som familie på, understreket 41-åringen.

Avsluttet striden

Begge partene har siden bruddet ble offentlig kjent, holdt en lav profil.

Brad Pitt var den første til å tre tilbake inn i rampelyset, etter å ha overrasket på scenen under Golden Globe-utdelingen. Pitt mottok massiv applaus og jubel fra Hollywood-kollegene i salen da han entret scenen for å presentere filmen «Moonlight».

Tidligere i år ble det kjent at de to stjernene hadde kommet fram til en slags enighet i skilsmisseprosessen.

SJOKKBRUDD: Det var i september i fjor det ble kjent at stjerneparet skulle skilles. De har begge holdt en lav profil siden offentliggjøringen. Foto: NTB Scanpix. 
SJOKKBRUDD: Det var i september i fjor det ble kjent at stjerneparet skulle skilles. De har begge holdt en lav profil siden offentliggjøringen. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

De inngikk en avtale om å håndtere skilsmissen privat, for å forene familien. Erklæringen var skuespillernes første felles uttalelse siden det i september i fjor ble gjort kjent at de skal skilles. Dette ifølge Fox News.

Jolie og Pitt fortalte i en pressemelding at de vil holde alle detaljer om skilsmissen konfidensielle ved hjelp av en privat dommer:

«Partene har inngått avtaler om å bevare personvernet til sine barn og familie ved å holde alle rettsdokumenter konfidensielle. De skal engasjere en privat dommer som vil foreta nødvendige rettslige beslutninger og legge til rette for en effektiv løsning av alle gjenværende spørsmål. Foreldrene er forpliktet til å opptre som en samlet front for å frembringe bedring og gjenforening».

LES OGSÅ: Snakker om bruddet for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer