Angelina Jolie og Brad Pitt: - Ja, vi skal skilles

Nå bekrefter både Brad Pitt og Angelina Jolie at bruddet er et faktum.

NÅ ER DET SLUTT: Bildet er tatt fra lykkeligere tider da de stilte sammen på premieren av World War Z i London for tre år siden. Foto: Pa Photos
NÅ ER DET SLUTT: Bildet er tatt fra lykkeligere tider da de stilte sammen på premieren av World War Z i London for tre år siden. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter to år som mann og kone er det over for Hollywood-paret Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (52).

Det var TMZ som først meldte om bruddet tirsdag ettermiddag (norsk tid), men nå bekrefter både Angelina og Brad selv også at ekteskapet er historie.

- Jeg er veldig trist over dette, men det som betyr mest nå er at barna våre har det bra. Jeg ber vennlig om at pressen gir dem det spillerommet de trenger gjennom denne vanskelige tiden, sier Brad Pitt i en pressemelding til People.com.

Angelina forteller via sin talsperson til UsWeekly.com at valget ble tatt fordi «det er det beste for familien».

Saken fortsetter under bildet.

Paret, som har barna Maddox (14), Pax (12), Zahara (10), Shiloh (9) og tvillingene Knox og Vivienne (7) sammen, har vært kjærester siden 2004, og giftet seg i Frankrike for bare to år siden.

Det var Jolie som først leverte inn skilsmissepapirene, og ifølge dokumentene har paret vært separert siden torsdag 15. september, skriver People.

Hun oppga standardfrasen «uforenelige forskjeller» som grunn til skilsmissen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer