TYNN: Anglina har gått dramatisk ned i vekt den siste tiden. Skuespilleren skal ikke veie mer enn rundt 50 kilo. Foto: Fame Flynet  Sweden
TYNN: Anglina har gått dramatisk ned i vekt den siste tiden. Skuespilleren skal ikke veie mer enn rundt 50 kilo. Foto: Fame Flynet SwedenVis mer

Angelina Jolie kollapset i Kongo

- Hun ser ut som et skjelett.

SEOGHØR.NO:   Filmstjernen Angelina Jolies (37) FN-oppdrag i Kongo i mars endte ifølge bladet National Enquirer med at skuespilleren kollapset. Den supertynne Hollywoodstjernen skal  ha falt sammen på et baderomsgulv. 

Skuespillerens ektemann, Brad Pitt (49), frykter ifølge bladet nå at Angelina er på vei til å ta livet av seg.

I sammenheng med kollapsen fikk Jolie akuttbehandling av en lege, men det var ikke før hun var tilbake i Los Angels at hun avslørte hva som hadde skjedd. Beskjeden skal ha fått ektemannen til å fly i taket.

«Brad advarte henne og sa at hun måtte ta livet mer med ro. Han sa at hun var på vei til å ta livet av seg. Brad skal så ha fortalt Angelina at han ikke vil at barna deres skal tvinges til å vokse opp uten en mamma,» skriver bladet.

- Spiser ikke mer enn en fugl
I tillegg til Hollywoodkarrieren jobber Angelina som goodwillambassadør for FN. Det betyr at skuespilleren besøker flere av verdens mest utsatte og kriserammede land. Mange ganger innebærer det lange reiser under enkle forhold, og ikke sjelden under risikofyllte omstendigheter.

- Samtidig spiser hun ikke mer enn en fugl. Brad og deres nærmeste venner har forsøkt å overtale henne til å ta bedre vare på seg selv, sier en kilde nær Angelina til National Enquirer.

Alt ble veldig tydelig under besøket i Kongo, der hun besøkte tusentals krigsofre.

- Angelina var så smal og blek at flere av flyktningene så ut til å være i bedre form enn henne. Hun var lysår fra den glamorøse Hollywoodskjønnheten de ventet seg. Ved et tilfelle så jeg en assistent strekke ut en arm for å hindre at Angelina skulle falle overende, sier kilden.

Fra flyktningleiren dro Jolie videre med helikopter til en møteplass der hun skulle treffe de kongolesiske myndighetene. Der ble hun kort tid senere funnet på baderomsgulvet, ifølge National Enquirer.

Jolie fikk flytende væske intravenøst, men ville ikke på sykehus for videre undersøkelser. I steden ble hun værende i Afrika og fullførte sitt opprinnelige program.

- Hun ser ut som et skjelett. Kinnene hennes var innsunket og hun så ut som hun var i behov av hvile. Vektraset gjør at hun ikke ser ut som om hun veier mer en 50 kilo, avslutter kilden.

LES OGSÅ:  Møter eksmannen bak Brads rygg