- Angelina Jolie har søkt om skilsmisse

Superparet «Brangelina» skal ha bestemt seg for å gå hver sin vei.

BRUDD: I 2012 forlovet Angelina Jolie og Brad Pitt seg. To år senere ga de hverandre sine ja. Nå skal ekteskapet være over. Foto: Splash News
BRUDD: I 2012 forlovet Angelina Jolie og Brad Pitt seg. To år senere ga de hverandre sine ja. Nå skal ekteskapet være over. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nettsiden TMZ.com melder at filmstjernene Angelina Jolie og Brad Pitt skal ha gått fra hverandre, og at Angelina har søkt om skilsmisse etter to år som ektepar.

Paret har barna Maddox (14), Pax (12), Zahara (10), Shiloh (9) og tvillingene Knox og Vivienne (7) sammen.

Ifølge TMZ er det en krangel om barna som er årsaken til bruddet.

Hverken Brad eller Angelina har foreløpig kommentert nyheten.

Kilder nær paret sier til TMZ at Angelina har bedt om omsorgsretten for alle seks barna alene. Hun skal kun være innstilt på å gi Brad besøksrett.

- Angelina skal ikke ha vært fornøyd med måten han oppdro barna på. Hun likte ikke metodene hans, sier en kilde til nettstedet.

Seksbarnsmoren skal ikke ha bedt Brad om økonomisk støtte og oppga standardfrasen «uforenelige forskjeller» som grunn i skilsmissepapirene, ifølge TMZ.

Saken fortsetter under bildet.

- KRANGLER OM BARNA: Angelina Jolie og Brad Pitt skal ifølge kilder TMZ ha snakket med skilles fordi Angelina ikke liker måten Brad oppdrar barna på. Foto: Pa Photos
- KRANGLER OM BARNA: Angelina Jolie og Brad Pitt skal ifølge kilder TMZ ha snakket med skilles fordi Angelina ikke liker måten Brad oppdrar barna på. Foto: Pa Photos Vis mer

Kaotisk familieliv

Det er bare to år siden Brad og Angelina giftet seg i Frankrike.

Bryllupet ble holdt i en liten kirke på luksus-eiendommen deres Chateau Miraval. Kun familie og nære venner var tilstede under seremonien.

Paret forelsket seg under innspillingen av filmen «Mr. og Mrs. Smith» i 2004, mens Brad Pitt fremdeles var gift med Jennifer Aniston.

Duoen forlovet seg i 2012, og etter mas og oppfordring fra ungene bestemte de seg altså for å gifte seg sensommeren 2014.

- Vi diskuterer det med barna, og det er på grensen til hysterisk morsomt hvordan de ser for seg bryllupet, fortalte Jolie før bryllupet.

- De kommer, på en måte, til å være bryllupsplanleggerene. Det blir enten med et Disney- eller paintball-tema.

LES OGSÅ: - Brad Pitt var utro

Ekteskapet med Brad var Angelinas tredje.

Hun har også vært gift med skuespiller-kollegaen Billy Bob Thornton fra 2000 til 2003, og  Johnny Lee Miller fra 1996 til 1999.

«The Big Short»-stjernen var på sin side gift meg Aniston i fem år - frem til han falt for Angelina.

Saken fortsetter under bildet.

VANSKELIG TID: Her er duoen på en filmpremiere sammen i New York i 2010. Foto: wenn.com
VANSKELIG TID: Her er duoen på en filmpremiere sammen i New York i 2010. Foto: wenn.com Vis mer

Mens eks-kona nå er lykkelig gift med skuespiller Justin Theroux, skal altså Brad skilles ifølge TMZ, som hevder barna er årsaken til bruddet.

52-åringen har tidligere innrømmet at det er svært høylytt hjemme og at huset ofte står på hodet.

- Alle snakker om gleden av å ha barn. Bla, bla, bla. Men jeg visste aldri hvor høyt jeg kunne elske noen før jeg så ansiktene til barna mine, fortalte Pitt i et intervju med The Telegraph i desember.

- Det er mye kjærlighet, mye krangling, mange anklager, mye tannpussing og mye søling. Det er kaos. Totalt kaos. Men utrolig mye moro.

PÅ RØD LØPER: Her er Brad og Angelina sammen med ungeflokken på premieren av filmen Maleficent i Hollywood. Vivienne er det eneste barnet som ikke er med på bildet. Foto: Afp
PÅ RØD LØPER: Her er Brad og Angelina sammen med ungeflokken på premieren av filmen Maleficent i Hollywood. Vivienne er det eneste barnet som ikke er med på bildet. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: Brad Pitt reddet liten jente fra hysteriske fans

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer