DRAMATISK VEKTTAP: Det amerikanske nettstedet Radaronline.com er i sjokk over hvor tynne armene til Angelina har blitt. Foto: FameFlynet
DRAMATISK VEKTTAP: Det amerikanske nettstedet Radaronline.com er i sjokk over hvor tynne armene til Angelina har blitt. Foto: FameFlynetVis mer

Angelina Jolie har gått dramatisk ned i vekt

Nye sjokkbilder viser filmstjernens radmagre figur.

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Angelina Jolie (38) har flere ganger fått oppmerksomhet for sin ekstremt slanke figur.

Tidligere i år opererte Angelina bort brystene for å unngå å bli rammet av brystkreft slik som sin mor, men nå ser seksbarnsmoren ut til å være ved godt mot.

Likevel har nok den dramatiske opplevelsen satt sine spor på kroppen hennes. Da hun landet på Hawaii i forbindelse med innspillingen av sin kommende film «Unbroken» kunne man tydelig se Jolies dramatiske vekttap.

Angelina var blek i ansiktet og armene var radmagre og tynne.

Jolie har den siste tiden vært med på promotere ektemannen Brad Pitts nye film «World War Z», samtidig som hun har taklet mediestormen rundt kreftgen-avsløringen, som hun sto for selv. Det spekuleres nå i om det hele begynner å bli for mye for «Salt»-stjernen.

Ved siden av karrieren som skuespiller, jobber Angelina som goodwillambassadør for FN. Det betyr at hun besøker flere av verdens mest utsatte og kriserammede land. Mange ganger innebærer det lange reiser under enkle forhold, og ikke sjelden under risikofylte omstendigheter.

- Samtidig spiser hun ikke mer enn en fugl. Brad og deres nærmeste venner har forsøkt å overtale henne til å ta bedre vare på seg selv, sier en kilde nær Angelina til National Enquirer.

Jolies helse har i mange måneder vært et omdiskutert tema. I mars vakte det bekymring da Angelina besøkte krigsofre i Kongo.  

- Angelina var så smal og blek at flere av flyktningene så ut til å være i bedre form enn henne. Hun var lysår fra den glamorøse Hollywood-skjønnheten de ventet seg. Ved et tilfelle så jeg en assistent strekke ut en arm for å hindre at Angelina skulle falle overende, sier kilden.

Fra flyktningleiren dro Jolie videre med helikopter til en møteplass der hun skulle treffe de kongolesiske myndighetene. Der ble hun kort tid senere funnet på baderomsgulvet, ifølge National Enquirer.

Jolie fikk flytende væske intravenøst, men ville ikke på sykehus for videre undersøkelser. I steden ble hun værende i Afrika for å fullføre sitt opprinnelige program.

- Hun ser ut som et skjelett. Kinnene hennes var innsunket og hun så ut som hun har behov for hvile. Vekttapet gjør at hun ikke ser ut som om hun veier mer enn 50 kilo, avslutter kilden. 

LES OGSÅ:   Angelina Jolie kollapset i Kongo