Angelina Jolie gjør som Pia Tjelta

Nå debuterer hun som klesdesigner.

TAR SYMASKINEN FATT: Angelina Jolie har allerede filmverdenen ved sine føtter. Nå vil seksbarnsmoren designe barneklær - med berømt eksperthjelp fra Stella McCartney. Overskuddet går til veldedig formål. Foto: All Over
TAR SYMASKINEN FATT: Angelina Jolie har allerede filmverdenen ved sine føtter. Nå vil seksbarnsmoren designe barneklær - med berømt eksperthjelp fra Stella McCartney. Overskuddet går til veldedig formål. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Angelina Jolie (38) er straks aktuell på norske kinoer som den onde heksa fra «Tornerose» i Disney-filmen «Maleficent».

I forbindelse med den, debuterer Brad Pitts (50) berømte samboer også som barneklærdesigner - og gjør dermed som den norske skuespilleren Pia Tjelta, som i disse dager selv er aktuell med egendesignet kleskolleksjon.

EVENTYRLIG GLAD: Stella McCartney gleder seg til å samarbeide med Hollywoods største, kvinnelige skuespiller. Foto: All Over
EVENTYRLIG GLAD: Stella McCartney gleder seg til å samarbeide med Hollywoods største, kvinnelige skuespiller. Foto: All Over Vis mer

Ifølge nettstedet Contactmusic vil kleslinjen bestå av skotøy og åtte antrekk. Alt fra prinsessekjoler til t-skjorter for barn mellom 4 og 14 år, og med seg på laget har Jolie superdesigner Stella McCartney (42).

- Jeg var alltid en stor fan av Disney i oppveksten, akkurat som mamma. Når jeg fikk denne muligheten og fikk samarbeide med Angelina Jolie, hoppet jeg på sjansen, forteller datteren til Beatles-legende Paul McCartney (71) til WWD.

Og med en enorm formue, som ifølge nettstedet Celebrity Net Worth skal være på utrolige 881 millioner kroner, er det ikke personlig fortjeneste som er hovedgrunnen til Jolies nye prosjekt:

Seksbarnsmoren og FN-ambassadøren Jolie har nemlig sørget for at en del av overskuddet går til SOS-barnebyer.

LES OGSÅ: Her er hun på film med mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer