Angelina Jolie: - Det var absurd å ha sex med Brad på film

Superstjernen avslører at hun blant annet måtte ligge naken i badekaret mens hun så seg selv på en iPad, i løpet av den svært spesielle arbeidsdagen.

UTFORDRING: For Angelina Jolie var det en stor utfordring å spille i en sexscene mot ektemannen, Brad Pitt. Paret er aktuelle med filmen By the sea. Foto: Broadimage
UTFORDRING: For Angelina Jolie var det en stor utfordring å spille i en sexscene mot ektemannen, Brad Pitt. Paret er aktuelle med filmen By the sea. Foto: Broadimage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hun har kastet klærne på film mange ganger før. Men da hun skulle spille i en sexscene mot ektemannen Brad Pitt (51), ble det litt mye for Angelina Jolie (40).

TO ROLLER: Angelina er både regissør og skuespiller i filmen, der hun spiller mot ektemannen. Foto: Ap
TO ROLLER: Angelina er både regissør og skuespiller i filmen, der hun spiller mot ektemannen. Foto: Ap Vis mer

Jolie er aktuell med den romantiske dramafilmen «By the sea», der hun spiller mot ektemannen. Hun har også skrevet og regissert filmen.

Derfor måtte hun ha full oversikt over alt som skjedde på kameraet, og brukte en iPad der hun så seg selv ligge naken i badekaret.

- Det var den rareste tingen i verden å ligge naken i badekaret med en iPad som viste bildet utenfra, mens mannen din står i døra, og du regisserer ham til å komme for å ha sex med deg. Det hele foran flere andre menn med kamera, sier hun til Entertainment Weekly ifølge nettstedet Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.


Før scenene ble spilt inn, tok superparet en lang prat om hvordan de skulle gjøre det på en best mulig måte.

- Sexscener er rare uansett, men når du spiller mot en du faktisk har sex med til vanlig? Den eneste måten vi kom oss gjennom, var å snakke om hvor absurd det var, og passe på at ingen av oss følte at det var kleint, sier Angelina.

Det var imidlertid ikke bare bare å styre settet for den populære skuespilleren. Hun kunne rett og slett ikke bare forlate badekaret.

- Jeg kunne ikke gå ut av badekaret for å komme meg til monitoren. Regissøren var jo naken! Brad hadde håndkle-tjeneste. Han holdt håndkleet for meg.

Se trailer her:


LES OGSÅ: Angelina og Brad viste følelser på filmpremiere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer