Angelina hentet sønnen

Han er tre år og ble hentet i natt.

HER ER GUTTEN: Vietnamesiske Pham Quang Sang (til venstre) skal hete Pax Thien i sin nye familie. Pax betyr fred på latinsk, og Thien er vietnamesisk for himmel! Foto: All Over Press
HER ER GUTTEN: Vietnamesiske Pham Quang Sang (til venstre) skal hete Pax Thien i sin nye familie. Pax betyr fred på latinsk, og Thien er vietnamesisk for himmel! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Angelina Jolies nye sønn het opprinnelig Pham Quang Sang, men vil snart bli døpt om til Pax Thien Jolie-Pitt! Dette ifølge nettstedet usmagazine.com.

Tomb Raider-stjernen har gjennomført hele adopsjonsprosessen til punkt og prikke, og har allerede fått med seg sønnen. Treåringen ble først oppgitt å være fire år, en tabbe som skyldes at man regnet etter den kinesiske kalenderen.

Kontrakten ble underskrevet i natt på barnehjemmet Tam Binh, hvor gutten har bodd siden november 2003.

Ifølge lokalpressen heter gutten Pham Quang Sang, men han er døpt om til  PaX Thien  Jolie-Pitt. Fødenavnet betyr "lys" på vietnamesisk, mens Thien betyr "himmelen".

Vietnamesisk presse gjør også et poeng av at Angelinas nye sønn gråt under seremonien, mens Jolie trøstet. Hennes kambodsjanskfødte sønn Maddox var også med på turen.

Brad Pitt var derimot hjemme i USA med døtrene Shiloh og Zahara.

Etter seremonien tok Angelian de to barna med seg på hotellet.

Oscar-vinneren skal nå i møte med det amerikanske konsulatet for å få godkjent adopsjonen - og for å få utsendt amerikanske papirer til den lille, redde guttungen.

Hvis alt går som planlagt kommer Angelina hjem med sitt fjerde barn allerede i helgen, melder nyhetsbyrået AP.

Gutten har bodd i Tam Binh barnehjem siden han ble forlatt som spebarn, barnehjemmet har gjort en stor innsats for å finne guttens foreldre, men uten hell.

Den lille pjokken beskrives som søt og snill, sunn og litt sjenert. Og han elsker å være med de større gutta på fotballbanen!

Angelina måtte adoptere gutten alene fordi vietnamesiske myndigheter ikke tillater at ugifte par kan adoptere. Men alt tyder på at Brad skal adoptere sønnen når han er vel fremme i USA.

Fra før har paret barna Maddox (5) fra Kambodsja, Zahara (2) fra Etiopia og Shiloh (9 mnd) på naturmetoden.

SEHER.NO følger saken utover dagen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer