- Angelina har tatt med seg barna i skjul

Den opprivende skilsmissen mellom Angelina Jolie og Brad Pitt skal ha blitt i meste laget for familien.

TUNG TID: Etter det overraskende bruddet med Brad Pitt skal Angelina Jolie og parets seks barn ha holdt seg på en avsidesliggende eiendom som Hollywood-stjernen har leid. Her er Jolie på flyplassen i New York i juni sammen med sin bror James Haven (ytterst t.v) og barna Maddox og Knox.  Foto: Xposure
TUNG TID: Etter det overraskende bruddet med Brad Pitt skal Angelina Jolie og parets seks barn ha holdt seg på en avsidesliggende eiendom som Hollywood-stjernen har leid. Her er Jolie på flyplassen i New York i juni sammen med sin bror James Haven (ytterst t.v) og barna Maddox og Knox. Foto: Xposure Vis mer

SEOGHØR.NO: For drøye to uker siden overrasket Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (52) en hel verden ved å annonsere at de skal skilles.

I kjølvannet av sjokkbruddet har paret skapt en rekke overskrifter i medier verden over.

Spekulasjoner om Pitts angivelige utroskap og rus- og aggresjonsproblemer, familiedramaet som utspant seg ombord parets privatfly og parets «midlertidige omsorgsordning» har fått mye oppmerksomhet. 

Nå forteller en kilde til People hvordan familien har det etter det opprivende bruddet. 

- Angelina Jolie holder seg sterk for barnas skyld, sier kilden, som skal ha inngående kjennskap til situasjonen. 

Kilden legger til at både Jolie og de seks barna hun har med Pitt, nå går i terapi for å takle den nye tilværelsen.

- Det har vært en traumatisk situasjon, påpeker kilden videre. 

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIGE: Brad Pitt og Angelina Jolie var et av Hollywoods mest berømte par i over et tiår. Her stråler de sammen på filmfestivalen i Cannes i mai 2011.  Foto: Afp
LYKKELIGE: Brad Pitt og Angelina Jolie var et av Hollywoods mest berømte par i over et tiår. Her stråler de sammen på filmfestivalen i Cannes i mai 2011. Foto: Afp Vis mer

Gikk i dekning med barna

Angelina Jolie skal ha søkt om skilsmisse fra Pitt allerede dagen etter at han utagerte under en konfrontasjon med Jolie og et av barna deres mens familien fløy hjem til L.A. fra Frankrike. 

I skilsmissepapirene søkte Jolie om full fysisk omsorgsrett for samtlige av barna

Etter separasjonen fra ektemannen skal Jolie og barna ha innlosjert seg i en bolig i L.A.-området. Både gode venner og Jolies bror James Haven (43) skal ha vært en god støtte for dem der, skriver People. 

- Hun gjorde det hun følte hun måtte gjøre for barnas sikkerhet, uttaler en kilde til nettstedet.

Ifølge People har Jolie og barna stort sett holdt seg på eiendommen til boligen «Mr. & Mrs. Smith»-stjernen har leid. Der skal de ha fått tiden til å gå ved å leke i bassenget og se på filmer.

- Vil leie flere hus

En kilde som hevder å stå familien nær, uttaler imidlertid til People at barna synes det har vært vanskelig å leve såpass avsondret den siste tiden. 

- De forlot ikke huset de leide på flere dager. Det var vanskelig for dem alle sammen, sier kilden til People. 

TMZ skriver at Jolie har leid en eiendom i Malibu med fem bad, fem soverom og flott havutsikt, men at hun nå er på utkikk etter et nytt sted å leie i samme område.

Ifølge TMZs kilder liker Jolie at Malibu ligger litt unna Hollywood-gryta. Planen til seksbarnsmoren skal angivelig være å leie flere boliger samtidig for å forvirre pressen og holde paparazziene unna henne og barna. 

Saken fortsetter under bildet.

STORFAMILIE: «Brangelina» har fått mye oppmerksomhet for sin store barneflokk, og noe av grunnen til skilsmissen skal være at paret har vært uenige om hvordan barna skal oppdras. Her er familien på en flyplass i Japan i 2009.  Foto: REUTERS
STORFAMILIE: «Brangelina» har fått mye oppmerksomhet for sin store barneflokk, og noe av grunnen til skilsmissen skal være at paret har vært uenige om hvordan barna skal oppdras. Her er familien på en flyplass i Japan i 2009. Foto: REUTERS Vis mer

- Brad er fullstendig knust

Også Brad Pitt skal ha store vansker med å takle den nåværende situasjonen i familien.

- Han har blitt fullstendig ødelagt og knust av de siste ukenes hendelser.

- Både når det gjelder hvordan disse hendelsene er blitt feilaktig fremstilt, og hvordan de har truet med å sette familiens evne til å leges og gå videre i fare, sier en kilde nær Pitt til People.

I slutten av september skal Jolie og Pitt ha kommet til midlertidig enighet om omsorgen for sine seks barn, Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10) og tvillingene Vivienne (8) og Knox (8).

Ifølge TMZ var det barnevernet i Los Angeles som foreslo avtalen og oppfordret paret til å akseptere den for å unngå en langvarig juridisk omsorgstvist.

Den midlertidige avtalen inneholder flere strenge vilkår, ifølge TMZ. Jolie får full fysisk omsorgsrett for samtlige av barna frem til 20. oktober. 

Saken fortsetter under bildet.

BLE TVILLINGFORELDRE: I mai 2008, to måneder før tvillingene Vivienne og Knox ble født, kom Brad og Angelina sammen på visningen av «Kung Fu Panda» under filmfestivalen i Cannes. Foto: Afp
BLE TVILLINGFORELDRE: I mai 2008, to måneder før tvillingene Vivienne og Knox ble født, kom Brad og Angelina sammen på visningen av «Kung Fu Panda» under filmfestivalen i Cannes. Foto: Afp Vis mer

Vil gjøre alt for barna

Brad Pitt har fått besøksrett, men hans første møte med barna etter hendelsen på flyet skal ifølge TMZ foregå under tilsyn av en terapeut. 

Pitt må også gjennomgå tilfeldige tester for rus- og alkoholbruk, i tråd med Jolies angivelige mistanke om at ektemannen har problemer med marihuana og alkohol.

UsWeekly skrev fredag forrige uke at Pitt selv tilbød seg å ta den første testen, som viste seg å være negativ for rus- og alkoholbruk.

- Brad elsker barna sine høyere enn noe annet i verden, og de er viktigere enn alt annet for ham. Han vil gjøre alt som skal til for å få være sammen med dem, både nå og i fremtiden, uttaler en kilde til People onsdag.

Både Jolie og Pitt skal dessuten gå til terapi hver for seg. Det tidligere paret skal i tillegg gå i familieterapi sammen med barna sine, meldte TMZ forrige uke. Om det er denne terapien Peoples kilde nå henviser til, vites ikke. 

LES OGSÅ: - Kim har det ikke bra