Angelina gir ektemannen lønn

- Angie ansatte ham,

ANSATTE EKTEMANNEN: Angelina Jolie ga ektemannen Brad Pitt en statist-rolle i sin nye film. Foto: All Over Press
ANSATTE EKTEMANNEN: Angelina Jolie ga ektemannen Brad Pitt en statist-rolle i sin nye film. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Angelina Jolie (35) har gitt sin ektemann Brad Pitt (46) en statist-rolle i hennes kommende film, hvor hun debuterer som regissør, melder ContactMusic.

Filmstjernen stilte opp sammen med de andre statistene i fullt kostyme, da de filmet tidlig på morgenen i Ungarn 14. november.

- Angie ansatte ham, forteller en kilde fra filmproduksjonen til UsMagazine.

Detaljene rundt Pitts lille rolle i filmen er enda ikke avslørt.

Jolie nye film, som enda ikke har fått en tittel, er en kjærlighetshistorie om et par som forelsker seg under den bosniske krigen.

35-åringens kommende film har allerede skapt kontroverser. En kvinnelige krigsoffer-organisasjon ble rasende da de hørte at filmen skulle handle om en voldtektsmann og et offer som blir forelsket i hverandre.

«Salt»-stjernen har tidligere fortalt at hun aldri reiser noe sted uten familien, og at de aldri er lenger borte fra hverandre enn tre dager.

- Vi elsker hverandre veldig høyt, og vi nyter å være sammen. Jeg og Brad finner alltid tid til ha kvalitetstid sammen, slik at vi beholder gnisten. Vi er alltid sammen, fordi vi planlegger rundt det. Vi er aldri mer enn tre dager fra hverandre, sa Jolie til Parade Magazine

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Bosnisk kvinnegruppe raser mot Angelina