RINGTE I PANIKK: - Når du ikke er her, får jeg forferdelige følelser. Jeg fikk de samme følelsene da jeg var yngre, og det var da jeg forsøkte å ta mitt eget liv, skal Angelina Jolie ha sagt til Brad Pitt på telefon. Nå er både Brad og venner red Foto: All Over Press
RINGTE I PANIKK: - Når du ikke er her, får jeg forferdelige følelser. Jeg fikk de samme følelsene da jeg var yngre, og det var da jeg forsøkte å ta mitt eget liv, skal Angelina Jolie ha sagt til Brad Pitt på telefon. Nå er både Brad og venner red Foto: All Over PressVis mer

- Angelina forsøkte å ta livet sitt

Nå gjør Brad og vennene alt for å hindre at det skjer igjen.

SEHER.NO: Etter å ha falt inn i en dyp depresjon, forsøkte Angelina Jolie å ta sitt eget liv for noen år siden, avslører den amerikanske tabloidavisen National Enquirer.

Men nå skal Brad Pitt (46) ha tatt alle sikkerhetstiltak for å unngå at det samme skal skje igjen.

For både "Inglourious Basterds"-skuespilleren og venner av paret skal ha blitt svært bekymret for seksbarnsmoren etter at hun ringte Brad i panikk, mens han var på deres gedigne slott i Frankrike.

- Brad var i Frankrike for å sjekke ut slottet deres, og Angelina var i Los Angeles med barna da hun ringte ham i panikk. Hun sa til ham at: "Når du ikke er her, får jeg forferdelige følelser. Jeg fikk de samme følelsene da jeg var yngre, og det var da jeg forsøkte å ta mitt eget liv", forteller en venn av paret til avisen.

- Angelina skal ha lagt til: "Jeg føler meg fortapt uten deg, som om jeg blir forlatt".

Angelina skal nemlig ha skal ha innrømmet til Brad at hun var redd for at hennes selvmordstanker skulle returnere etter å ha hørt om hans planer om å flytte ut, sier kilder.

Brad skal da ha forsikret henne om at han ikke forlater henne for godt, selv om han vil bo ett annet sted enn Angelina og deres seks barn mens de jobber på to forskjellige filmprosjekter.

- Jeg kommer alltid til å være der for deg og barna. Jeg lover, skal Brad ha sagt.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hevder Angelina kjørte rå ryktekampanje