Angelina fjernet forlovelsesringen

- Angelina Jolie liker ikke ringen Brad Pitt designet.

VRAKET RINGEN: Da Jolie besøkte Ecuador og blant annet møtte landets utenriksminister, hadde hun ikke på seg forlovelsesringen. Foto: Reuters
VRAKET RINGEN: Da Jolie besøkte Ecuador og blant annet møtte landets utenriksminister, hadde hun ikke på seg forlovelsesringen. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er kun få uker siden Angelina Jolie (36) og Brad Pitt (48) kunne meddele at de endelig hadde forlovet seg, etter at Jolie viste seg med en diamantring på fingeren.

- Jeg kan bekrefte at, ja, Robert Procop har designet en forlovelsesring for Angelina Jolie, i samarbeid med Brad Pitt, uttalte en kilde til to The Hollywood Reporter den gang.

Men kun ti dager senere fjernet Jolie forlovelsesringen.

Skuespillerstjernen møtte Ecuadors utenriksminister, og under besøket i det sør-amerikanske landet valgte hun å la ringen ligge.

Enkelte kilder hevder Jolie ikke syntes det var passende å hå på den skinnende ringen under et slikt møte, men andre er ikke av samme oppfatning.

- Hun liker ikke ringen. Hun har ingenting imot Brads design, men hun har aldri vært spesielt fan av hvite diamanter, sier en kilde ifølge InTouch.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Superparet er forlovet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer