SJOKKERENDE: Angelina Jolie skaper reaksjoner med sin tydelige vektnedgang.  Foto: Splash News
SJOKKERENDE: Angelina Jolie skaper reaksjoner med sin tydelige vektnedgang. Foto: Splash NewsVis mer

- Angelina er skremmende tynn

Nye bilder av superstjernen får familien til å frykte for superstjernens helse.

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Angelina Jolie (40) har flere ganger fått oppmerksomhet for sin svært radmagre figur. 

Da skjønnheten ble verdenskjent gjennom «Tomb Raider»-filmene på begynnelsen av 2000-tallet, var det en mye mer formfull Jolie som var å se på lerretet.

De siste årene har det imidlertid vært store forandringer på Jolies kropp, og de nyeste bildene av stjernen viser at hun nå kanskje er tynnere enn noensinne.

Ifølge RadarOnline mener eksperter nettstedet har snakket med at «By the Sea»-stjernen ikke veier mer enn 36 kilo - noe som er svært lavt for en voksen kvinne.

De nyeste bildene av Brad Pitts (52) kone ble tatt da hun var på vei ut av en restaurant i London i helgen, og til tross for at hun er tildekket med et stort sjal, ser man 40-åringens svært tynne armer, ben og kinnbein. 

Saken fortsetter under bildet.

STOR ENDRING: Bildet til venstre er fra da Angelina Jolie spilte inn filmen «Tomb Raider: The Cradle of Life» i 2003, mens bildet til høyre er slik skuespilleren ser ut i dag.  Foto: NTB scanpix
STOR ENDRING: Bildet til venstre er fra da Angelina Jolie spilte inn filmen «Tomb Raider: The Cradle of Life» i 2003, mens bildet til høyre er slik skuespilleren ser ut i dag. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bekymret for helsen

RadarOnline skrev forrige uke at Angelinas far, Jon Voight (77), har vist stor bekymring for datterens enorme vektnedgang.

- Jon ble redd etter å ha sett bilder av Angelina, og han ringte Brad med en gang. Han ba på sine knær om at han ville få Angelina til å snakke med ham, men Brad fortalte at han var den siste Angelina ville høre dette fra, sier en venn av familien til nettstedet.

TURBULENT FORHOLD: Jon Voight og datteren Angelina Jolie har hatt et svært turbulent forhold helt siden Angelinas barndom.  Foto: REUTERS
TURBULENT FORHOLD: Jon Voight og datteren Angelina Jolie har hatt et svært turbulent forhold helt siden Angelinas barndom. Foto: REUTERS Vis mer

Skuespillerinnen og Jon har hatt et turbulent forhold etter han forlot Jolies avdøde mor, Marcheline Bertrand, da Jolie var kun noen måneder gammel. 

Fjernet brystene og eggstokkene

En mulig forklaring på Jolies endrede ytre kan være at hun de siste årene har opplevd tøffe utfordringer i privatlivet. I 2013 fjernet hun nemlig begge brystene da hun fikk vite at hun har kreft-genet BRCA1. 

I fjor valgte hun også å fjerne livmoren og begge eggstokkene for å hindre eventuell kreftspredning. 

Noen måneder senere snakket «Mr. & Mrs. Smith»-stjernen om at ektemannen ikke bryr seg om utseendet hennes. 

- Han sa at en kvinne er en som er smart og som tar vare på familien. Det handler ikke om din fysiske kropp. Jeg visste at han var på min side og at jeg ikke ville føle meg mindre som en kvinne. Mannen min ville ikke latt det skje, sa Jolie rørt under «The Today Show».

Angelina har selv tidligere hevdet hun prøver å holde seg frisk og sunn for sine seks barn Maddox (14), Pax (11), Zahara (10), Shiloh (9), Knox og Vivienne (7). 

Filmstjernen selv har ikke kommentert de siste påstandene.

FULL RULLE: Angelina Jolie og Brad Pitt har hendene fulle på hjemmebane. Sammen har de seks barn, tre biologiske og tre adopterte.  Foto: Pa Photos
FULL RULLE: Angelina Jolie og Brad Pitt har hendene fulle på hjemmebane. Sammen har de seks barn, tre biologiske og tre adopterte. Foto: Pa Photos Vis mer

LES OGSÅ: Nye bruddrykter rundt stjerneparet