ÅPENT FORHOLD: - De har et åpent forhold, sier venner av paret. Nå skal Angelina være på utkikk etter nytt husvære.  Foto: All Over Press
ÅPENT FORHOLD: - De har et åpent forhold, sier venner av paret. Nå skal Angelina være på utkikk etter nytt husvære. Foto: All Over PressVis mer

Angelina er på boligjakt

Det er uvisst om Brad er med på flyttelasset.

SEHER.NO: Skuespiller og seksbarnsmamma Angelina Jolie leter etter et hus i Portugal.

Changeling-stjernen skal være lei av det hektiske livet i USA og ønsker en roligere livsstil, melder nettstedet femalefirs.co.uk.

- Hun elsker Portugal og ønsker at ungene skal vokse opp der. Hun vil gjerne flytte så snart som mulig, sier en kilde ifølge nettstedet.

Superstjernen skal visstnok at lagt sin elsk på en eiendom som har utsikt til stranda i landsbyen Lagos i den sørlige delen av Algarve-kysten.

Det skal ikke være kjent om Angelina ønsker å bruke sitt nye hjem som et permanent bosted, eller om partneren Brad Pitt kommer til å flytte dit med henne.

Brudd-rykter har svirret rundt paret som har tre barn sammen, og som i felleskap oppdrar Angelinas tre adoptivbarn.

- For å si det slik, de har et åpent forhold. Hver dag er en ny dag for dem. Jeg elsker dem høyt, men jeg må innrømme at de har hatt det tøft de siste månedene, skal kilden ha sagt videre.

Fra før eier paret hus i både New Orleans og Frankrike, og de leier husvære på Long Island utenfor New York nå som Angelina spiller inn film i metropolen.

LES OGSÅ: - De lever på en løgn