KASTER IKKE BORT TIDEN: Angelina Jolie og Brad Pitt er ikke som alle andre brudepar. De droppet en overdådig seremoni til fordel for pizzafest, og har tydeligvis heller ingen umiddelbare planer om å dra på bryllupsreise. Her er Jolie tilbake på jobb allerede dagen etter hun stod brud. Foto: Splash News/ All Over Press
KASTER IKKE BORT TIDEN: Angelina Jolie og Brad Pitt er ikke som alle andre brudepar. De droppet en overdådig seremoni til fordel for pizzafest, og har tydeligvis heller ingen umiddelbare planer om å dra på bryllupsreise. Her er Jolie tilbake på jobb allerede dagen etter hun stod brud. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

Angelina droppet bryllupsreise

Mann og barn var ingen sted å se dagen etter bryllupet.

SEOGHØR.NO: Her er de første bildene av Angelina Jolie (39) etter at hun giftet seg med Brad Pitt (50) i en liten intim seremoni i all hemmelighet sist helg.

Og skuespilleren ligger ikke på latsiden. 

Mens mange nygifte velger å pleie kjærligheten eller det nye familielivet som ektepar med en romantisk bryllupsreise etter vielsen, så dro Jolie på jobb allerede dagen etter bryllupet, ifølge bildebyrået All Over Press.

Den nybakte bruden ble avbildet alene i en båt på Malta hvor hun spiller inn filmen «By The Sea», men ektemannen Brad og deres seks barn var ikke å se.

ALENE PÅ SJØEN: Angelina på vei til innspillingen av sin nyeste film. Foto: Splash News/ All Over Press
ALENE PÅ SJØEN: Angelina på vei til innspillingen av sin nyeste film. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Stjerneparet giftet seg i all hemmelighet i sin private kirke på luksuseiendommen sin Chateau Miraval i Frankrike lørdag.

Kun familie og nære venner var til stede da de endelig lovet hverandre evig troskap, etter 10 år som kjærester. Og i motstening til andre Hollywood-stjerner, så byttet duoen byttet ut et overdådig bryllupskalas med en pizzafest.

- Barna kjørte ATV og svømte ettermiddagen bryllupet stod. Og samme kveld spiste hele familien pizza i hagen.

- Hele feiringen var veldig Brad og Angie. De er avslappede og mye mer opptatt av romantiske gester i hverdagen enn av å skulle ha et svært, prangende bryllup i millionklassen, avslører en kilde overfor E! Online.

GIFTET SEG PÅ FILM: I 2004 spilte Brad og Angelina ektepar i «Mr. og Mrs. Smith». Nå er de gift på ordentlig.  Foto: REX/MB Pictures/All Over Press
GIFTET SEG PÅ FILM: I 2004 spilte Brad og Angelina ektepar i «Mr. og Mrs. Smith». Nå er de gift på ordentlig. Foto: REX/MB Pictures/All Over Press Vis mer

Barnas viktige oppgaver under seremonien

Brad og Angelina har vært forlovet siden 2012, og deres seks barn skal ha vært svært delaktige i bryllupsplanleggingen. De var også selvskrevne gjester under seremonien.

Ifølge New York Post gikk sønnene Maddox (10) og Pax (7) ved Angelinas side, mens døtrene Zahara (7) og Vivienne (5) strødde blomster oppover kirkegulvet. Shiloh (8) og Knox Leon (5) skal ha fått oppgaven som ringbærere.

Stjerneparet skal ha skaffet seg de nødvendige papirer fra en dommer i California før de ankom Frankrike.

Brad og Angelina forelsket seg på settet av filmen «Mr. og Mrs. Smith» i 2004 mens Brad fremdeles var gift med Jennifer Aniston.

GLADE BARN: Hollywood-stjernenes seks barn har lenge mast om at foreldrene skulle gifte seg. Da bryllupet endelig fant sted, så hadde de alle sammen viktige oppgaver.  Foto: FameFlynet
GLADE BARN: Hollywood-stjernenes seks barn har lenge mast om at foreldrene skulle gifte seg. Da bryllupet endelig fant sted, så hadde de alle sammen viktige oppgaver. Foto: FameFlynet Vis mer

LES OGSÅ: - Brad og Angelina skal spille i ville sexscener sammen