AVKLEDD: Slik poserer adopsjonsklare Angelina på forsiden av Esquires juli-nummer.  Foto: Faksimile
AVKLEDD: Slik poserer adopsjonsklare Angelina på forsiden av Esquires juli-nummer. Foto: FaksimileVis mer

Angelina adopterer igjen

- Går alt som det skal, kan Angelina snart ha en østeuropeisk sønn i klanen, forteller en kilde.

SEHER.NO: Angelina Jolie, som fylte 32 år mandag, er en adopsjonsglad kvinne.

Nå skriver The Sun at hun planlegger å få seg nok et barn, og denne gangen er det en gutt fra Tsjekkia som blir den heldige.

Filmheltinnen
, som de siste månedene har bodd i Praha for å spille inn filmen Wanted, har ifølge avisen flere ganger besøkt et katolsk barnehjem i sentrum av byen.

Og Angelina, som fra før har adoptert barna Maddox (5), Pax Thien (3) og Zahara (2), falt så pladask at hun fikk den kommende ektemannen sin Brad Pitt (43) til å forlate et flykurs i Montreal til fordel Praha i helgen.

- Angelina feiret 32-årsdagen sin i går, og har fortalt Brad at hun følte det var på tide å utvide familien igjen, sier en kilde til avisen.

- Morsinstinktene hennes er sterke, og hun følte et bånd til gutten umiddelbart. Går alt som det skal, kan Angelina snart ha en østeuropeisk sønn i klanen.

Superparet oppholder seg for tiden i New York, hvor de skal feriere i tre uker. I mellomtiden skal tsjekkiske myndigheter gjøre seg ferdig med papirarbeidet adopsjonen krever.

Dessuten kan jo Brad bla litt i det kommende nummeret av Esquire mens han venter. I bladet poserer hans utkårede naken, kun med et silkeskjerf over kroppen...

Jolie og Pitt har også den biologiske datteren Shiloh, som nylig feiret sin første bursdag.

SE BILDENE: Kjendisene stripper for Esquire