Angel-stjerne blir dyre-engel

Dyrevern-organisasjonen PETA har fått en ny stjerne i stallen.

SEHER.NO:  Angel er en ekte engel. David Boreanaz, som fikk sin egen tv-serie "Angel" etter "Buffy" og som nå spiller i "Bones" på TV3, er det nye ansiktet for dyrevernorganisasjonen PETAs nye kampanje.
 
Her er han med sine to hunder, Fritz og Bertha Blue. På plakaten står det: "Vær dine hunders engel. Lek med dem, ta dem med på lange turer og ha de aldri i lenker [bundet fast, red.anm]".

Se bilder fra stjernenes siste utskeielser her (TOPP.no)


Andre nyheter fra Hollywood:
Kate Hudson ser virkelig sliten og morgentrøtt ut. Selv da hun var på vei til the Today Show.

Det er lenge siden vi har sett noe til superparet Ashton Kutcher og Demi Moore. I går var de på vei ut av et hotell i New York for å bli med på FN-festen. Sjekk den kule urlenka Ashton har på seg.


Anthony Kiedis fra "Red Hot Chili Peppers", tok med seg modellkjæresten Heather Christie og deres fire måneder gamle datter Everly Bear til restauranten Taverna Tony's i Malibu. Anthony kjører fortsatt høyvannsbukser. Vi trodde de var ute av mote på åttitallet. Damn.


Rihanna ble observert i Soho med både en ny råkul frisyre, lekre smykker og tøff kjole.


Amy Winehouse derimot kunne kanskje trengt en makeover? Hun stakk innom en kiosk i London for å kjøpe litt potetgull før hun besøkte Blake Fielder-Civil i fengsel.


Fergie lot ikke til å bry seg at en dame klødde seg på nesa da hun dukket opp på MAC Aids Fund-festen under moteuka i New York.


Paris fikk "Woman of the Year" av the Harvard Lampoon i Boston, MA. Prisen er kun en tittel og Paris måtte gå tomhendt til et fengsel.

Les mer og se bilder stjernenes siste utskeielser her (TOPP.no)