- Anfallene gjør at jeg får pusteproblemer

Noman Mubashir mener det er flaut å snakke om angsten.

SNAKKER UT: Mubashir forteller om problemene, og at det fortsatt er flaut å snakke om dem. Foto: Scanpix
SNAKKER UT: Mubashir forteller om problemene, og at det fortsatt er flaut å snakke om dem. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: NRK-kjendisen Noman Mubashir (37) har i flere år slitt med angst og panikkanfall. Første gang det skjedde var i Athen i 2008, da han var på et overfylt utested.

Mubashir forteller til VG at han fryktet han ville bli klemt i hjel av mengden, noe som førte til at han kom seg ut, og ble stående to timer på gaten.

- Anfallene gjør at jeg får pusteproblemer, og at hjertet dunker som besatt. Mange ganger gruer jeg meg til tilstelninger der jeg vet det vil bli stort oppmøte. Angsten hemmer meg ofte i hverdagen, sier han til avisen.

37-åringen mener det fortsatt er flaut å snakke om problemene.

- Det er likevel ikke ofte jeg snakker om disse tingene. Psykiske lidelser er fortsatt et tabubelagt tema i Norge, selv om det heldigvis har blitt mer åpenhet om psykiske plager de siste årene. Men det føles fortsatt litt flaut å snakke om dette, sier Mubashir.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: I sjokk etter vennens kidnapping

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer