KVINNEBEDÅRER: Erik Thorstvedt har definitivt bidratt til at norske kvinner har fattet interesse for fotball. Foto: Se og Hør
KVINNEBEDÅRER: Erik Thorstvedt har definitivt bidratt til at norske kvinner har fattet interesse for fotball. Foto: Se og HørVis mer

Anette og Erik mest sexy

- Jeg tror tv-ruta er snill med meg, sier Erik Thorstvedt.

Holder koken!

I 1994 tok Anette Stai bilder av mannen som den gang var Norges mest sexy fotballspiller. Nå er de begge kåret til landets flotteste 40-åringer av Se og Hørs lesere.

Over 6000 lesere har avgitt sin stemme på Se og Hør Nett og tallenes tale er klar: Erik Thorstvedt (43) var suverent mest sexy av gutta, med over dobbelt så mange stemmer som Morten Harket (46) på andreplass. På tredjeplass havnet statsminister Jens Stoltenberg (47).

- He he. Jeg må bare takke og bukke for den anerkjennelsen. Men jeg tror nok ikke en sånn tittel vil forandre livet mitt nevneverdig. Så lenge min kone synes jeg er sexy, så er jeg godt fornøyd, smiler Tufte-treneren.

Tidligere toppmodell Anette Stai (44) vant kvinneklassen med knepen margin foran "God kveld, Norge"-programleder Dorthe Skappel (43) og Dollie-sanger Benedicte Adrian Mouton (42) på tredjeplass.

- Dette var jo særdeles hyggelig å høre. Det er ikke annet enn en hedersbetegnelse, smiler Anette til Se og Hør.