Paradise Hotel:

- Aner ikke hvorfor de ikke likte meg

Paradise-Maren hevder TV-bildene ikke stemmer med virkeligheten.

VRAKET ANNE, BEHOLDT MAREN: Etter lang tids grubling, valgte Marius Hagen torsdag å sende hjem nykommeren Anne istedenfor Maren Kallhovd, fordi han hadde bedre personlig kjemi med sistnevnte. Foto: TV3
VRAKET ANNE, BEHOLDT MAREN: Etter lang tids grubling, valgte Marius Hagen torsdag å sende hjem nykommeren Anne istedenfor Maren Kallhovd, fordi han hadde bedre personlig kjemi med sistnevnte. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Maren Kallhovd kunne puste lettet ut da hun torsdag gikk videre i realityserien «Paradise Hotel» med et nødskrik, til tross for iherdige forsøk fra flere deltakere på å få henne ut.

Men til Seher.no avslører 21-åringen at parseremonien ikke var like dramatisk i virkeligheten, som den virket på TV.

Før seremonien startet ble nemlig Maren forsikret av romkameraten Marius Hagen (21) at han ville velge henne istedenfor nykommer Anne (21).

- Han sa det til meg tidligere samme dag, og da følte jeg meg trygg på at det ville skje. Det var en utrolig lettelse, for inntil da regnet jeg det som helt åpent hvem han ville velge av oss to, sier hun til Seher.no.

Maren sier at hun var klar over at flere deltakere, blant annet Heidi Stueflotten prøvde å påvirke Marius til å sende henne hjem, men skjønner ikke hvorfor.

- Jeg aner ikke hvorfor de ikke likte meg. Noen sa de så på meg som en sterk spiller, og det er jo en slags kompliment. Men jeg føler ikke jeg har spilt så mye. Jeg har hatt mange partnere, men mange av de har jo blitt dyttet på meg eller tatt fra meg, og det kan jo ikke jeg noe for, sier hun til Seher.no.

Etter å ha kommet hjem til Norge, hevder Maren hun tar dramatikken med et smil.

- Jeg ler av all gråtingen nå. Men sånt skjer når man lever i en boble.

Ga hverandre løfte
Marius Hagen hevder det var et høytidelig løfte som til slutt gjorde at han valgte å beholde Maren på hotellet.

- Vi lovet hverandre at vi ikke skulle velge noen nye ellerr tidligere partnere, istedenfor hverandre. Det fikk meg til å stole på henne, sier han.

21- åringen legger heller ikke skjul på at han hadde mye bedre personlig kjemi med Maren enn med Anne.

- Hadde det vært en annen ny jente som stod på Annes plass, hadde jeg kanskje valgt henne. Vi kom ganske enkelt ikke overens, men i ettertid har vi fått god kontakt, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Avviser kjærlighetsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer