BRYR SEG IKKE: Ifølge Petter Northug er det ikke penger som er motivasjonen hans i skisporet. Til Dagbladet forteller nemlig 24-åringen at han ikke aner hvor mye han tjener.  Foto: Reuters
BRYR SEG IKKE: Ifølge Petter Northug er det ikke penger som er motivasjonen hans i skisporet. Til Dagbladet forteller nemlig 24-åringen at han ikke aner hvor mye han tjener. Foto: Reuters Vis mer

- Aner ikke hvor mye penger jeg har

Petter Northug bryr seg ikke om hva han tjener.

SEHER.NO:  Skikongen Petter Northug (24) har blitt en av Norges mest kjente idrettsutøvere de siste årene, og har vunnet flere av de gjeveste medaljene i både OL og VM.

I disse dager ligger 24-åringen i hardtrening for den kommende skisesongen, som han håper vil bli like god som den forrige, særlig med vinterens Oslo-VM i tankene. 

I et ferskt intervju med Dagbladet forteller Northug at han er kjempemotivert foran den kommende sesongen, og at det er ønsket om å lykkes som driver ham så hardt i skisporet. 

Ifølge 24-åringen bryr han seg nemlig fint lite om ikke inntektene han får gjennom idretten.

- Jeg aner ikke hvor mye penger jeg har, eller hvor mye jeg tjener. Fatter'n er inne og kikker på fondet av og til og kan hoie ut at nå er den og den summen kommet inn. Ja vel, sier jeg - og gir faen, sier Northug til Dagbladet.

Unggutten tror også han «ville vært ferdig» dersom han skulle begynt å finne motivasjon i pengene.

- Den dagen motivasjonen begynner å handle om penger, er jeg redd jeg er ferdig. Det kan bli skummelt. Jeg er fortsatt ung og har et brennende ønske om å vinne skirenn. Stort annet tenker jeg ikke på, sier han.

På tross av store oppslag som følge av «usportslige» påfunn, som pokerspilling i Las Vegas, sponsoravtale med Red Bull, samt en dristig fotoshoot for Choice Magazine, har Petter tidligere uttalt at han ikke ser på seg selv som en playboy

- At jeg er en playboy, er bare tull. Jeg tror alle som kjenner meg vet at jeg ikke er noen playboy. Jeg er en vanlig gutt fra Meråker som liker å gå fort på ski, har han tidligere uttalt til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Jeg er ingen playboy