IKKE TILBAKE: - Jeg aner ikke hvilke grunner TV 2 hadde for å drive med denne sirkuleringen i det hele tatt, sier den tidligere "Skal vi danse"-dommeren Trond Harr (til høyre) til Seher.no. Foto: SCANPIX
IKKE TILBAKE: - Jeg aner ikke hvilke grunner TV 2 hadde for å drive med denne sirkuleringen i det hele tatt, sier den tidligere "Skal vi danse"-dommeren Trond Harr (til høyre) til Seher.no. Foto: SCANPIXVis mer

- Aner ikke hvilke grunner TV 2 hadde

Eks-dommeren tror aldri han blir å se i "Skal vi danse" igjen...

Se videointervjuet med Trond Harr nederst i saken!

SEHER.NO: Like før fjorårets "Skal vi danse" begynte å rulle på skjermen ble det kjent at den populære dansedommeren Trond Harr hadde blitt blitt vraket av TV 2 og produksjonsselskapet Monster. Den gang la 65-åringen ikke skjul på at han var skuffet over at det var Alexandra Kakurina som ble valgt på bekostning av ham selv.

Året etter kom nyheten om at Harr hadde blitt vraket igjen.

- TV 2 kan jo ha grunner som jeg ikke kjenner til. Uansett, jeg skulle gjerne vært med i år, jeg hadde takket ja hvis jeg hadde fått sjansen - selv om det kanskje hadde vært litt snålt med en retur etter ett års pause fra gamet, sa han til Seher.no.

Tre ganger har Harr sittet ringside i "Skal vi danse"-salen denne høsten. Også under den store finalen, der det ble klart at det var Carsten Skjelbreid som gikk helt til topps i konkurransen.

Like etter finalen varslet TV 2 at de nå satser på enda en sesong av det populære programmet.

- Tror du det er mulig med et comeback for deg på skjermen, Trond?

- Det hadde vært kjempegøy det da, for å være ærlig. Men nei, de kan ikke drive å sjonglere sånn, det tror jeg ikke. Men jeg aner ikke hvilke grunner de hadde for å drive med denne sirkuleringen i det hele tatt da, sier han til Seher.no.


Det er ingen hemmelighet at forholdet mellom Harr og nåværende dommer Tor Fløysvik er noe anspent. Men 65-åringen vil ikke spekulere i hvorfor han ikke fikk fornyet tillit av TV 2.

- Nei, det har ikke kommet frem noen ting. Alle lurer på det, inklusivemeg selv. Men jeg kan ikke tenke meg annet enn at det kan ha noe med alderen å gjøre,at det var to julenisser, at man kanskje bare ville ha én - eller detmotsatte. Men det er bare dumt å spekulere i det, jeg hadde trehyggelige sesonger, og det er jeg veldig glad for, forteller eks-dommeren.

Samtidig er han noe kritisk til at en svenske ved navn Christer Tornell har fått plass i panelet.

- Jeg har ikke noe imot andre land. Men i og med at vi har så mange danseeksperter i Norge, hadde jeg gjerne sett et rent norsk panel. Men det skal man kanskje ikke si høyt, smiler Trond Harr til Seher.no.

Pressekontakt for "Skal vi danse", Unn Grethe Berge i TV 2, avviser derimot ikke at Trond Harr kan bli å se på skjermen en eller annen gang i framtiden.

-  Det er vanlig at vi tar en gjennomgang av konseptet "Skal vi danse" foran hver ny sesong  for å se hvilke endringer vi kan gjennomføre på de ulike plan. Dette for å fornye konseptet for seerne. Det er mange aspekter ved programmet vi ser på, og en del av det vi har valgt å fornye er at vi har byttet ut personer i dommerpanelet underveis, sier hun til Seher.no.

Og:

- Dommerpanelet vil bli vurdert også ved sesong seks av "Skal vi danse", så hvem de fire dommerene blir i neste sesong er ikke klart før vi har lagt kabalen på dommerpanelet.


- Ligger det andre grunner bak "avskjedigelsen" hans enn at dere vil bytte ut én dommer hver sesong?

 - Trond Harr har ikke blitt avskjediget. Han har, i likhet med de andre dommerne, vært på kontrakt sesong for sesong av "Skal vi danse"". Som sagt evalurerer vi dommerpanelet foran hver sesong og har til nå gjort endringer i panelet som har medført at Anita Langset, Trond Harr, Cecilie Brinck Rygel og Alexandra Kakurina har blitt erstattet, forteller hun.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Det er en fordel å være mann

Se videointervjuet med Trond Harr her:


[obj:media:8195]